Формула 1 стартира с ”Гран При Австрия”

2 юли 2020 | 16:15 Дачев
Кулминацията е състезанието на 5 юли по Diema Sport
 
Kай-престижната автомобилна надпревара – Формула 1 – се завръща в света на спорта, след като първите 9 старта от календара бяха официално отложени или отменени в резултат на глобалната здравна криза.
 
Първо за сезон 2020 ще е състезанието за Голямата награда на Австрия, което може да бъде проследено в кабелния канал Diema Sport и онлайн. 
 
Любителите на високите скорости ще могат да видят първите три тренировки - в петък, 3 юли, в 12:00 ч. и 16:00 ч, както и събота, 4 юли, от 13:00 ч. Квалификацията за място също по традиция е в събота -  от 16:00 ч., когато ще стане ясна и стартовата решетка за състезанието. 
 
Зрителите ще могат да му се насладят пряко по Diema Sport в неделя, 5 юли, от 16:10 ч. а два часа по-късно ще разберем кой е новият победител в надпреварата. 
В понеделник всеки, пропуснал събитията от предходния ден, ще има шанс да компенсира с вълнуващ обзор, а във вторник е изданието на Формула 1 Екстра, което обобщава всичко случило през уикенда.

* * * * * * *
 
На 12 юли от 16:10 ч., само седем дни след Голямата награда на Австрия, предстои нова порция забавление с втория кръг от любимото автомобилно състезание, който отново ще се проведе на „Ред Бул Ринг“ в подножието на Алпите. 
 
Седмица по-късно – на 19 юли пък, спортните фенове ще могат да видят надпреварата за Гран При на Унгария с обещание за повече от интригуващи сблъсъци.


ИЗБРАНО