Зрелища от английската Висша лига, испански баскетбол

15 юни 2020 | 16:31 Дачев
Футболните фенове ще могат да се насладят на всички мачове до края на сезона
 
Вълнуващи и оспорвани мачове очакват спортните фенове със завръщането на английската Висша лига след тримесечното прекъсване, причинено от световната пандемия. Програмата в каналите на Нова Броудкастинг Груп включва изключително наситената програма на първенството до края на юли - ще бъдат излъчени всички 92 мача от престижната надпревара.
 
Отложените двубои от 28-ия кръг, Астън Вила – Шефийлд Юнайтед и дербито между шампиона Манчестър Сити и Арсенал, ще дадат старт на срещите на 17 юни, съответно от 20:00 ч. и 22:15 ч. в кабела на Diema Sport 2, както и онлайн
 
До края на месец юни футболните фенове ще видят едни от най-оспорваните сблъсъци на гиганти: 
* Тотнъм Хотспър приема Манчестър Юнайтед в петък, 19 юни, от 22:15 ч. 
* В неделя от 21:00 ч. е мърсисайдското дерби Евертън – Ливърпул, а при определени обстоятелства „Червените“ дори имат шанс да се поздравят предсрочно с първа титла от 30 години насам именно след този мач. 
* В четвъртък, 25 юни, от 22:15 ч. идва ред на колосалния двубой между тимовете с най-много титли в последното десетилетие – Челси срещу Манчестър Сити. 
* Ливърпул пък може да гостува като шампион на Манчестър Сити на 2 юли от 22:15 ч.
 
* * * * * * *
 
В спортната програма на 17 юни се завръща и финалният етап от испанската баскетболна Лига Ендеса. 
 
Надпревара в две групи от по шест отбора ще определят полуфиналистите в продължение на 10 дни. Сблъсъците от турнира стартират с мачовете Барселона и Ховентуд в 16.30 ч., Тенерифе – Уникаха от 19.30 ч. и Билбао – Баскония от 22.30 ч. в кабелния канал Nova Sport.


ИЗБРАНО