Футбол и Формула 1 през юни и юли

30 май 2020 | 16:13 Дачев
Големите спортни събития се завръщат по DIEMA XTRA
 
Добри новини за подновяването на редица любими турнири очакват феновете  през следващите месеци. След дълго прекъсване, причинено от пандемията, в спортния свят постепенно започват да се завръщат серия от дългоочаквани състезания. 
 
Много емоции предстоят за почитателите на родното първенство с подновяването на efbet Лига от 5 юни. А още този петък и събота футболните фенове ще могат да проследят приятелските контролни срещи пряко.
Старт на програмата ще дадат „сините“ в мач срещу Витоша (Бистрица) след повече от 2 месеца пауза за българския футбол. Наред с проблемите си извън терена, Левски трябва да се подготви за доиграването на сезона и да преследва трофея в турнира за Купата на България. 
 
Веднага след края на този двубой, за наситените спортни емоции на зрителите ще се погрижат шампионите Лудогорец в Разград, където ще срещнат Дунав. 
 
В съботния ден ЦСКА приема Ботев (Враца) в София от 17.00 ч., броени дни преди тимовете да подновят участието си в efbet Лига. 
 
От 5 юни зрителите ще могат да проследят подновеното българско първенство в каналите Diema Sport и Diema Sport 2.
 
Срещите от първенството в английската Висша лига ще бъдат подновени от 17 юни, след като по-рано тази седмица беше дадена зелена светлина за контактни тренировки. 
 
За юни са насрочени и полуфиналите за Купата на Германия, а големият финал ще бъде през юли. 
 
Рестартът на надпреварите в Европа от престижната Формула 1 се очаква през юли.


ИЗБРАНО