Акцентите по 24Kitchen

6 април 2020 | 17:51 Дачев
Скритата Франция с Рик Стайн (Rick Stein’s Secret France) 
Петък @13:00 ч.
Премиера на 3 април 2020 г.
 
Рик Стайн поема на пътешествие, за да докаже, че гастрономията в днешна Франция достига невиждани размери. 
Мнозина смятат, че френската кухня вече не е измежду най-добрите в света. Известният готвач обаче решава да провери дали това е истина.

Той поема на едно много лично пътешествие извън оживените пътища на страната, за да се срещне с изкусни местни готвачи и винарни. Едно е сигурно – пътешествията на Рик ще разпалят любопитството ви, желанието за пътуване и вашия апетит.
 
Гурме в Макао (Macao Gourmet)
Сряда @13:00 ч.
Премиера на 8 април 2020 г. 
 
От красивата стара архитектура и богато португалско и китайско наследство до ярките светлини на луксозните хотели и курорти, Джъстин (Justine Schofield) опознава както традиционните, така и съвременните страни на кухнята в Макао. В тази поредица от шест епизода тя приготвя уникални ястия от целия град – от уличната кухня до някои от най-добрите шеф-готвачи – подбирайки вкусни и оригинални рецепти, вдъхновени от пресни местни продукти.
 
Присъединете се към Джъстин в това градско приключение из Макао, изпълнено със забава, вкус и изумителни локации. 
 
Дона Хей: Основи на съвършенството за деца (Donna Hay - Basics to Brilliance: Kids)
Четвъртък @13:00 ч.
Премиера на 9 април 2020 г.
 
Поредицата е базирана на едноименната книга и е вдъхновена от децата в квартала, в който живее Дона Хей. Всички епизоди са базирани на нережисирани действия, като всеки от тях съдържа здравословно послание, а изборът на храна е съобразен с конкретните дейности. 
 
Дона се концентрира върху любимите ястия на децата и ги преобразява, докато не станат изцяло здравословни. Това са рецепти предназначени за майки, които готвят за и със семействата си. В предаването Дона пътува навсякъде със своята мобилна кухня, оборудвана с всичко необходимо.
 
Джейми: Готви и продължи напред
Понеделник @13:00
Премиера на 27 април 2020
 
В тези безпрецедентни времена, Джейми се наема да помогне, като споделя някои невероятни рецепти, с които можем пълноценно да се възползваме от основните продукти, налични в кухнята ни. С находчиви хрумвания за това какво да правим с продуктите, с които сме се презапасили и със забравените замразени храни, той ще ни предложи нови идеи за това какво да сготвим с простите съставки, които имаме под ръка и с какво да заменим онези, които нямаме. 
 
Бон Апети, нови епизоди
Всеки ден @11:30 ч.
Премиера на 27 април, 2020 г.
 
Лора и Стоян са истински екип в кухнята, който успява да вдъхнови зрителите за кулинарни приключения. В новия сезон на „Бон Апети“ двамата готвачи ще споделят много нови неустоими рецепти за всеки ден – бързи, лесни и с достъпни продукти.
 
Рецепти за онези моменти от забързаното ни ежедневие, в които сме нетърпеливи и искаме да приготвим нещо вкусно за няколко минути. За дните, в които не успяваме да напазаруваме и трябва да се справим с наличните продукти вкъщи. Както и за празничните моменти, в които приготвяме нещо специално и споделяме любовта към храната с близки и приятели.
 


ИЗБРАНО