Финал на кастингите на тъмно в „Гласът на България“

3 април 2020 | 10:43 Дачев
Неочакван обрат в битката за последните места в отборите - неделя, 5 април от 20 часа по bTV
 
Само 6 са свободните места в отборите на Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев в началото на последния епизод от кастингите на тъмно в „Гласът на България“. Състезанието между треньорите и сред талантите ще бъде по-оспорвано от всякога и ще определи окончателния състав на четирите тима. 
 
10 участници ще се качат на сцената, а колко от тях ще продължат със свой треньор към вокалните двубои, предстои да разберем вдругиден. Популярна музикална звезда от Скопие и италианка, влюбена в България, са сред колоритните участници, които ще влязат в битка за последните свободни места в отборите. Младо момиче от Плевен ще опита да спечели вниманието на Михаела Филева с впечатляващо R’n’B изпълнение и признанието, че поп звездата е неин идол. В последната група вокални майстори ще се изяви и смело 15-годишно момиче от Златица, което е решено да впечатли журито с една от най-красивите, но и най-сложни български песни – „Осъдени души“.
 
Българка, родена в Дамаск, също ще избере роден хит за представянето си. 25-годишната красавица, работеща в IT компания, се връща към артистичната си същност с оригинална интерпретация на „Искам да бъда с теб“ на Криско. На родния си език ще пее и 17-годишен ром, чието семейство живее в Ирландия, където той пораства с мечтата да стане част от „Гласът на България“.
 
Мощната вълна от популярна българска музика ще вдигне на крака публиката по време на финалното изпълнение на песента на Графа, Орлин Павлов и Любо Киров – „Заедно“. Певецът, избрал един от най-любимите български хитове за участието си, ще получи не само любовта на публиката и признанието на Влади Ампов, но и неочакван шанс. С какъв обрат ще го изненада екипът на предаването и кой от треньорите ще успее пръв да попълни 12-те места в отбора си за вокалните двубои?
 
Последен епизод от кастингите на тъмно!


ИЗБРАНО