„Преди обед“ с разделно водене от понеделник

27 март 2020 | 16:17 Дачев
Водещите Деси Стоянова и Сашо Кадиев и екипът на предаването се разделят в два отбора във връзка с мерките срещу CoViD-19

В продължение на предприетите превантивни мерки, от понеделник водещите на сутрешното токшоу по bTV „Преди обед“, както и целият екип на предаването, формират два независими отбора по подобие на колегите си от нюзрума. Екипите ще работят на ротационен принцип и ще се подкрепят пълноценно от студиото и от вкъщи. 
 
От 30 март Деси Стоянова ще е на първата линия в студиото с разнообразни теми и гости. Екранната ѝ половинка също няма да остане далеч от зрителите, а ще разкрие пред тях „Дневниците на Сашо“, в които ще стане ясно какво е да си изолиран в Кокаляне с майка, жена, дете и 5 кучета. Александър Кадиев е вече и с нова визия - с коса в платинено русо!
 
Специално за всички пред малкия екран, екипът на „Преди обед“ подготвя любопитни включвания от Токио, Ню Йорк, Цюрих, Лондон и Рим с лични истории, белязани от епидемията. Няма да липсват и атрактивни предложения за свободното време: тренировки за тонус; рецепти за начинаещи мастършефове; занимания за деца и родители; уроци по медитация и много музика за добро настроение.
 
Във времето преди обед зрителите ще могат да „гостуват“ и в домовете на обичани популярни личности, за да надникнат и в тяхното променено ежедневие.


ИЗБРАНО