Съдбовни решения в „All Inclusive“, вече от 20 ч.

25 март 2020 | 13:48 Дачев
Комичните перипетии на приятелските семейства Сиромашки и Чобанови и тяхната забавна ваканция на родното Черноморие ще радва зрителите всеки петък, но вече с час по-рано – от 20:00 ч. по NOVA.
 
Комедийният сериал заема мястото на драматичния "Откраднат живот: Системата", който ще се излъчва в други три дни от седмицата.

* * * * * * *
 
В предстоящия епизод 6 на „All Inclusive“ ще видим изненадващото решение на Марияна, след като осмисля новината за изневярата на съпруга си Христо. Разкритието идва като гръм от ясно небе за нея, защото никога не се е съмнявала в предаността на мъжа си. В борбата с разочарованието, Марияна предприема противоречиви ходове, между които непрекъснато се лута. Близките ѝ се опитват да бъдат опора, но до какво решение ще стигне тя самата – ще стане ясно в петък вечер, 27 март.
 
Надя също се бори със себе си. Разстроена от разкриването на голямата семейна тайна, тя импулсивно търси утеха при Мартин. След тяхната първа целувка обаче, тийнейджърката се чувства още по-объркана. Надя се самообвинява, защото има приятел в София, а започва да осъзнава симпатиите си към друг. 
 
Самообвиненията застигат и Елена след неволно разкритата лъжа относно мечтата им с Пламен за второ дете. Разбрала своята грешка, тя е твърдо решена на всичко, за да не изгуби любовта на мъжа си. Елена се хвърля в рисково предизвикателство, за да му докаже своите чувства, а малкият Сашко се превръща в усърден вестоносец в комичните спорове между двамата си родители. 
 
Сашко се оказва с ключова роля в семейните отношения и се опитва да помогне на всекиго. Неговата баба Евдокия също намира единствения си верен съюзник в лицето на любимия внук. Тя буквално се сблъсква с истината и реалността, разиграваща се пред очите й. Евдокия изпада в ситуация, в която може да се довери само на Сашко. Какво ще предприеме хитрото хлапе...