Уволнен служител в „Шеф под прикритие“

24 март 2020 | 14:10 Дачев
Полюсни емоции и сълзи в очите на шефа - в епизода в сряда вечер, 25 март 2020 г., 22:00 ч. по NOVA
 
За втори път в „Шеф под прикритие“ влиза Даниел Бачорски, управител и собственик на фирмата за професионално почистване. След сериозното разрастването на фирмата, която вече работи не само в столицата, но и в цялата страна, шефът решава, че е време да провери и ръководните кадри на екипите. Служителите на компанията знаят, че се снима филм и не предполагат, че собственикът е приел за втори път предизвикателството да бъде под прикритие. 
 
В първия ден от изпитанието Даниел Бачорски решава да провери Кирила Андрианова, ръководител на един от мобилните екипи. Още от вратата тя го „хваща за краката“ и му показва до най-малък детайл какво трябва да бъде почистено в апартамента, в който се намират. Най-голямо предизвикателство обаче се оказва тоалетната, а мениджърът на почистващата фирма - той влиза в ролята на доста непохватен служител. Как ще реагира Кирила и ще запази ли спокойствие?
 
Почистването на тоалетната ще се стори като детска игра на Бачорски, който със сигурност не е подготвен да се срещне с Албена и изненадите, които тя му поднася. Отношението ѝ към работата е доста негативно и това се пренася и в отношението ѝ към посетителите на мола, който почиства. След повишаването на тон от нейна страна и постоянното мрънкане, шефът под прикритие е гневен и се среща с ръководителя на екипа. 
 
В третия ден от прикритието си Даниел проверява Елица, която е мениджър на един от обектите. По неин адрес са идвали много оплаквания и собственикът на фирмата иска сам да се увери в нивото на работата ѝ. Тя го познава много добре и за да не го разкрие, той изпраща брат си. Оказва се, че Елица е много стриктна в работата си и дори подхожда спокойно към провокациите на новия служител.
 
След като за ден шефът под прикритие е в почивка, време е да се завърне с пълни сили. Даниел Бачорски се отправя към един от новите обекти за фирмата, където ще се запознае с Таня. Тя е изключително притеснена, но въпреки това си върши съвестно работата и се старае максимално добре да обясни на новия служител. Таня изненадва Даниел след като му казва, че има шест деца и е дошла от Лом, за да работи и да се грижи за тях.
 
Какво ще се случи в този епизод - с право ли ще бъде уволнен един от служителите и как шефът под прикритие ще възнагради съвестните работници в компанията?


ИЗБРАНО