“Господарят на илюзията” по bTV Action от 25 март

17 март 2020 | 11:18 Дачев
Професионален маг суперзвезда разплита най-сложните случаи на ФБР
 
От 25 март по bTV Action стартира излъчването на нов завладяващ сериал с елементи на криминална драма и мистерия - “Господарят на илюзията” ("Deception"). Всяка делнична вечер от 20:00 часа, магът - суперзвезда Камерън Блек ще пренася умението си да прави илюзии в разплитането на едни от най-сложните случаи и престъпления на ФБР. 
Използвайки умело всеки трик и дори измисляйки нови илюзии, според ситуацията, той ще помага на правителството да хваща най-неуловимите престъпници.
 
В главната роля на чаровния маг-консултант Камерън Блек, зрителите ще видят харизматичния, ловък и енергичен 32-годишен британски актьор Джак Кътмор-Скот. Сред звездите на сериала е и любимецът на публиката Вини Джоунс в ролята на Гюнтер Густафсен.
Сценарист и изпълнителен продуцент на поредицата е Крис Федак, а част от екипа са още изпълнителните продуценти Грег Бърланти, Мартин Геро (създател на "Мъртва точка") и Сара Шектър. Илюзионистът Дейвид Куонг (“Зрителна измама”) също е копродуцент на сериала и главен консултант по използваните илюзии. 
 
Сред режисьорите на 13-те епизода е носителят на 3 награди "Еми" Дейвид Нътър ("Игра на тронове", номинации за "Пасифик" и "Семейство Сопрано"), който е и изпълнителен продуцент, а поредицата на Berlanti Productions и Quinn's House е специално създадена за Warner Bros. Television. За да се подготви за ролята си, Jack Cutmore-Scott работи с илюзионистите Дейвид Куонг и Франсис Меноти, от които се учи как да изпълнява магическите трикове в сериала.
 
Сюжет:
Когато кариерата му е съсипана от скандал, пред илюзиониста и суперзвезда Камерън Блек има само едно място, където може да практикува изкуството си на измама, влияние и илюзия и това е Федералното бюро за разследвания. Използвайки всеки трик и измисляйки нови, той помага на правителството да разреши престъпления, които опровергават всяка логика и обяснение. Така Блек се превръща в най-необикновеното тайно оръжие на ФБР и използва нестандартните си умения при разрешаването на случаи от най-висока трудност. 
 
В същото време, докато е консултант-илюзионист, Камерън Блек ще продължи да храни егото си, като поставя най-големите илюзии в кариерата си пред публика.
 
С чувство за хумор, завладяващ, интересен и изключително динамичен, “Господарят на илюзията” ще посвещава зрителите bTV Action в тайнството на илюзията - всяка делнична вечер от 20:00 ч.


ИЗБРАНО