Hell’s Kitchen България с трети сезон

21 януари 2020 | 12:01 Дачев
Шеф Виктор Ангелов отваря вратите на желаната кухня на 25 февруари 2020 г., вторник
 
Оспорваното и вълнуващо кулинарно риалити "Hell’s Kitchen България" се завръща с трети сезон в ефира на NOVA под слогана „Емоции под налягане“. Тазгодишното издание на формата отново ще предложи на зрителите епични битки, вълнуващи преживявания, оспорвани двубои и кулинарни шедьоври. 
 
Нови 18 гладиатори с готварски престилки ще се впуснат в предизвикателството и ще демонстрират своите професионални умения. Кулинарната академия е подготвила различни предизвикателства за участниците, които ще трябва да докажат своя талант, търсейки баланса между отборната игра и силното желание за индивидуалната победа. Кои ще дръзнат да прекрачат прага на кухнята на Hell’s Kitchen България и да променят живота си – предстои да разберем.
 
„За мен Hell’s Kitchen не е шоу. За мен това състезание безспорно е лидер в кулинарните формати. Място, където всеки кулинар може да заяви и да отстоява себе си. Практиката през изминалите две години доказа, че поне първите трима от финалистите задължително се реализират по най-добрия начин. Hell’s Kitchen България е най-големият трамплин за професионалисти“, категоричен е шеф Виктор Ангелов, който ще има нелеката задача да открие новия топ готвач на предаването.
 
В новия сезон, възможност да се изявят ще получат едни от най-амбициозните кулинари у нас. Най-добрият сред тях ще стигне до финала, където го очакват 100 000 лв. и договор с ресторанта на шеф Виктор Ангелов.