Bloomberg TV Bulgaria излъчва форума в Давос

21 януари 2020 | 11:45 Дачев
Bloomberg TV Bulgaria е единствената българска телевизия, която ще проследи отблизо Световния икономически форум в Давос 2020. Той започва днес и ще продължи до 24 януари, а на него ще присъстват високопоставени политици от и директори на най-големите компании в света. 
 
Всеки ден в предаването „В развитие“, което се излъчва от 12 до 14 часа и от 18 до 20 часа, зрителите ще могат да гледат на живо специални интервюта с някои от най-ключовите участници във форума. 
 
В Световния форум ще се включат над 3 000 безнесмени, политици, академици и представители на неправителственни организации от общо 117 страни. Сред участниците са американският президент Доналд Тръмп, канцлерът на Германия Ангела Меркел, премиерът на България Бойко Борисов, председателят на Европейската централна банка Кристин Лагард и други. Тази година основната тема на Световния икономически форум е „Заинтересовани страни за устойчив и сплотен свят“. Участниците ще обсъждат рисковете, свързани с промените в климата, както и нуждата от спешни мерки. 
 
В специална секция в сайта www.bloombergtv.bg ще бъдат публикувани материалите от форума.


ИЗБРАНО