Предаване ”Money.bg” по Bulgaria ON AIR

17 януари 2020 | 15:02 Дачев
Новото предаване за икономика тръгва на 25 януари с водещ Георги Минев и ще се излъчва всяка събота от 16:30 часа
 
То е посветено на най-интересното и важното от света на икономиката, финансите и бизнеса. Водещ на "Money.bg" е известният финансов журналист и главен редактор на едноименната онлайн медия Георги Минев.
Предаването не само ще информира за най-новото от изминалата седмица, но и за непознатото и вдъхновяващото в него - на разбираем за всеки зрител език. Ще се представят анализи на актуални теми и задълбочени дискусии.
 
„Икономическите процеси засягат всички нас и затова вярваме, че трябва да бъдат ясно обяснени. Затова ние, вече и в телевизионен формат, ще бъдем очите на зрителите за всички икономически събития, които ги засягат – пряко или косвено. Сред аудиторията има както бизнесмени, така и служители, както данъкоплатци, така и чиновници, както банкери, така и кредитополучатели. Ето защо ние, журналистите от Money.bg, ще работим за интересите на всички участници в икономическия процес“, казва водещият Георги Минев. 
 
Освен него, зрителите ще виждат и редакторите на Money.bg – Мина Стойчева и Божидар Ангелов, които ще представят икономическите новини от седмицата. 
 
В края на всяко предаване журналистът Даниел Василев пък ще има коментарна рубрика. 
 
* * * * * **
 
За Георги Минев: 
 
Бизнес журналист с богат опит в български и международни медии. В България работи за издания като „Капитал“, „Строителство Градът“, Forbes и „Банкер“, а в чужбина сътрудничи на германските Die Welt, BILD, Deutsche Welle и TAZ. Специализира още в германския парламент, където работи за местен депутат. 
 
По образование е журналист и политолог, като в момента е докторант по бизнес журналистика в УНСС. От 2014 г. ръководи онлайн бизнес медията Money.bg.


ИЗБРАНО