Изковани в огъня: Нож или смърт (четвъртък, History)

4 декември 2019 | 09:40 Дачев
В новото шоу по канал History ще видим летящи дини, масивни ледени блокове, въжета, метал, тръби – всичко, което ни хрумне. Най-опитните ковачи, звезди в бойните изкуства и майстори на хладните оръжия на Америка, режат, мушкат и пробиват, проправяйки си път през всички възможни предизвикателства в битка за голямата награда от 20 000 долара.

"Средновековие срещу традиция"?
 
Водещ на поредицата е кечистът Бил Голдбърг в партньорство с Ту Лам – ветеран в областта на бойните изкуства с 23-годишна служба в специалните части. Впечатляващата двойка определено има силно въздействие върху  оръженосците, които се състезават за титлата на победителя.
 
В епизодите на „Нож или смърт“ специалисти по оцеляването, експерти ковачи и създатели на оръжия изпитват своите исторически остриета в серия от предизвикателства. Дали средновековно оръжие може да оцелее в тази съвременна надпревара, или традиционен нож ще вземе преднина? Военни ветерани ще използват оръжията в поредица мисии. Чий опит ще го изведе напред към победата и кой ще се докаже като най-добрият? 
 
Опитните ковачи и специалистите по бойни изкуства ще премерят сили и с и професионален готвач, като изправят своите остриета пред сериозни изпитания. Възможностите са разнообразни, но кой ли ще надделее над останалите и ще грабне победата?


ИЗБРАНО