Челси, Барселона и Ливърпул в битки за място сред топ 16

26 ноември 2019 | 18:47 Дачев
В сряда вечер, 27 ноември 2019, двубоите за класиране на осминафиналите в най-авторитетния европейски клубен турнир обещават зрелищно шоу в екраните на bTV Action и RING, ефира на bTV Radio и онлайн платформата VOYO.BG.
 
Специално за футболните фенове, в 19.30 ч. по bTV Action ще започне традиционното коментарно студио с водещ Валери Генов, а в 19.55 ч. Валенсия ще посрещне Челси на стадион „Местая“, като двата отбора са с равен брой точки (по седем). Дали „прилепите“ ще успеят да извоюват така желаните 3 точки или момчетата на Франк Лампард ще заслужат да продължат напред – зрителите ще научат от коментара на Георги Попвасилев.
 
По същото време, но по RING, Зенит ще се опита да грабне последния си шанс в Санкт Петербург да остане в играта за елиминациите. Съперникът му е Олимпик Лион, а кой от двата тима ще надделее – след последния съдийски сигнал ще обяви Даниел Хърлев.
 
По-късните срещи също ще предизвикат висок адреналин и нажежени страсти. В 22.00 ч. по bTV Action Барселона ще посрещне Борусия Дортмунд на „Камп Ноу“. Каталунците са лидери във временното класиране с актив от осем точки, а момчетата на Лусиен Фавре са  втори, с точка по-малко. В първата битка двата отбора завършиха при нулево равенство, като Борусия превърна противниковия вратар Марк-Андре тер Стеген в герой. Ще излъчи ли победител втората среща  – коментарът е поверен на Явор Кръстев.
 
Паралелно, в кабела на RING Никола Кацаров ще коментира битката между Ливърпул и Наполи на „Анфийлд“. Играчите на Карло Анчелоти са единственият тим, който е побеждавал Ливърпул от началото на сезона в официален мач. Ще успеят ли обаче да преодолеят съпротивата на мърсисайдците, при това без помощта на контузения Лоренцо Инсиние – зрителите ще научат късно в сряда.
 
По същото време на VOYO.BG могат да бъдат проследени на живо и мачовете:
Славия Прага Интер, с коментатор Борис Касабов;
Лил Аякс, с коментатор Петър Мисов.
 
И тази сряда, платформата Champions TV обещава да комбинира в 90-минутно живо предаване най-важните моменти от всичките късни срещи от турнира – с коментара на Ивайло Чилев, на сайта btvnovinite.bg.


ИЗБРАНО