Нови епизоди на „Невероятният свят на Гъмбол“ по CN

6 ноември 2019 | 10:23 Дачев
Cartoon Network обяви поредица от нови епизоди на едно от най-глобалните си хитови предавания, печелило редица награди – „Невероятният свят на Гъмбол“.
 
Новите епизоди са озаглавени „Училищният албум на Дарвин“ ("Darwin's Yearbook") и ще предоставят на феновете много забавни моменти с Гъмбол, Дарвин и техните приятели от училище Елмор.
Премиерата е предвидена за януари 2020 г., като ще започне с 6 специални епизода. Те ще се фокусират върху Дарвин и в тях той ще работи по създаването на училищния албум на гимназията Елмор, по заявка на директор Браун. Всеки епизод ще бъде за различен образ от училището - като клоуна на класа Банана Джо, телепортиращия се призрак Кери и дори учителите. Дарвин се е заел и със задачата да прецени кой учител най-много заслужава своята снимка на престижно място в албума.
 
Докато Дарвин се опитва да напълни страниците със снимките на всички, той осъзнава, че тези неща не се случват толкова лесно. С помощта на приятелите си, техните "Елмор+" акаунти и интернет, Дарвин може и да успее да завърши приключението си по създаването на албума навреме.
 
* * * * * * *
 
Поредицата стартира през 2010 г. и вече има 6 успешни сезона зад гърба си. „Невероятният свят на Гъмбол“ продължава да се класира сред най-интересните и успешни предавания по Cartoon Network в цял свят, като редовно привлича повече от 130 милиона зрители, както и масово признание от критиците.
 
“Училищният албум на Дарвин“ е най-новото продължение на поредицата. То ще представи най-доброто от Гъмбол по един динамичен начин, придружен от изключително смешни моменти - точно в стила, към който феновете са се привързали през годините. 


ИЗБРАНО