„Картър“ се завръща с втори сезон по AXN

31 октомври 2019 | 16:41 Дачев
Симпатягата Джери О‘Конъл отново е в ролята на Харли Картър - холивудската звезда, завърнала се в родния град, за да използва актьорския си опит и да стане истински следовател.
 
В сряда, 20 ноември от 22:00 часа по AXN, започват новите десет епизода с приключения на Харли Картър - бившият телевизионен детектив, който официално напусна Холивуд, за да разкрива престъпления в родния си град. Смесвайки вродения си следователски талант с леко надценените си способности като актьор, Харли продължава да разкрива престъпления в разрез с общоприетите практики!
 
В първи сезон Харли разкри кой стои зад убийството на майка му отпреди 25 години и сега е по-уверен в полицейския си инстинкт от всякога. Горд притежател на лиценз за частна детективска практика и в професионалното обкръжение на най-добрите си приятели Дейв Лий (Крисчън Брун) и Сам Шоу (Сидни Поатие Хартсън), Харли се оказва пред предизвикателство от поредица мистериозни престъпления. И жиивотът му наистина би бил прекрасен, ако не беше назначението на новия шеф на полицията в Бишоп в лицето на Джойс Уоруик Бойл (Ларик Бент), наскоро преместен от полицията в Ню Йорк, с мистериозно минало и нескрит интерес към Сам.
 
Така че, ако обичате криминалните загадки, ако сте фенове на мистериите и вълнуващите драми, ако малкият екран задържа вниманието ви със забавно съдържание, което обаче ви провокира и да размърдате сивото си вещество, тогава не пропускайте „Картър“ и тази есен по AXN.
 
* * * * * * *
 
В края на месеца ни очаква и още една премиера. Blumhouse Television и Hulu си партнират в създаването на антологията от филми на ужасите, наречена „В тъмното“. 
 
Поредицата се състои от общо 12 пълнометражни хорър филма, като всеки от тях е посветен на някой от популярните американски празници. 
 
Първият филм, който AXN ще излъчи, е на 27 ноември и се казва „Плът и кръв“. След това, всяка сряда вечер, каналът за екшън и приключения ще разказва по една смразяваща кръвта история от „В тъмното“.


ИЗБРАНО