Баскетбол: нов сезон в NBA по каналите на Diema Xtra

25 октомври 2019 | 10:17 Дачев
Новият сезон в най-престижната световна мъжка професионална баскетболна организация NBA вече е в ход в спортните канали на Diema Xtra. Оспорваните сблъсъци ще бъдат излъчвани и онлайн.
 
Силен старт на борбата за титлата на Националната баскетболна асоциация даде срещата между два от сочените за фаворити от Запада – Лос Анджелис Клипърс и Лос Анджелис Лейкърс. Домакините взеха ранно психологическо предимство, но „езерняците” ще стават все по-силни с натрупването на практика. 
 
На 27 октомври, неделя, зрителите ще могат да проследят на живо още две вълнуващи срещи.
Предвожданият от Янис Адетокумбо – Милуоки Бъкс – се изправя срещу „горещите” от Маями на Джими Бътлър в 00:00 ч. по Diema Sport, а в 21:30 ч. Оклахома Сити Тъндър ще тества един различен и непредвидим Голдън Стейт Уориърс по Diema Sport 2
 
Двубоите, излъчвани пряко, ще бъдат три пъти седмично и това ще се запази през целия сезон. Чрез обзорното предаване „Дневник НБА”, почитателите ще бъдат в течение на всичко най-интересно, случило се по време на игровите дни. То ще бъде ежедневна част от портфолиото на Diema Sport.
 
Традиционно, всеки четвъртък от 19:00 ч. по Diema Sport 2, е запазена територия за “НБА Екшън“. Предаването ще продължи да представя на зрителите както резюме на цялата седмица, така и най-любопитните теми, комични моменти, анализи и коментари.
 
Ето част от двубоите, които ще видим до края на годината:
 
През ноември:
Оклахома Сити Тъндър – Ню Орлийнс Пеликанс 
Лос Анджелис Клипърс – Юта Джаз 
Сан Антонио Спърс – Бостън Селтикс 
Голдън Стейт Уориърс – Бостън Селтикс 
Хюстън Рокетс – Далас Маверикс 
Бруклин Нетс – Бостън Селтикс
 
През декември: 
Лос Анджелис Лейкърс – Далас Маверикс 
Торонто Раптърс – Бостън Селтикс 
Голдън Стейт Уориърс – Хюстън Рокетс 
Лос Анджелис Лейкърс – Лос Анджелис Клипърс .


ИЗБРАНО