„Голямото наместване“ - местните избори по Bulgaria ON AIR

18 октомври 2019 | 10:15 Дачев
Извънредни специални студиа, преки включвания - живи връзки и репортажи от горещите точки на страната през целия изборен ден и важни коментари и анализи на водещи политолози и експерти ще предложи националната телевизия Bulgaria ON AIR в деня на най-мащабния за България вот на 27 октомври 2019 г.
 
През целия неделен ден зрителите ще имат възможност да проследят всичко важно около кметската надпревара, която ще определи градоначалниците в България за следващите 4 години.
 
Специалната програма и извънредното студио „Голямото наместване“ започва минути след началото на изборния ден – в 07:50 часа сутринта, с водещ Десислава Атанасова, и ще продължи до обедната емисия новини в 12:30 ч.
 
В часовете до обяд зрителите ще имат възможност да проследят качествени дискусии, прогнози и анализи за всичко важно и горещо около местния вот, както и коментари за провелата се предизборна кампания. 
Водещата на „Денят ON AIR“ Ганиела Ангелова ще посрещне в студиото политолози, социолози и общественици, които ще коментират и анализират кампанията и изборите в страната. 
Журналистът от Bloomberg TV Bulgaria Ивайло Лаков ще направи задълбочен преглед на икономическото състояние на някои от ключовите градове в България с помощта на водещи икономисти и финансисти. 
Водещият на „Операция История“ Росен Петров ще разходи зрителите и из най-интересните и оспорвани избори в миналото на България. 
Репортерът Виолета Манчева ще покаже гледната точка за местния вот на едни от най-изявените представители на българското изкуство и шоубизнес.
 
През целия ден репортерите на Bulgaria ON AIR ще предават всичко най-важно от кметската надпревара в цялата страна, а новини от ЦИК и изборните секции от всички краища на страната зрителите ще научат в емисиите на "Новините ON AIR" в 12:30 часа, 15:30 часа, 17:30 часа и в централната емисия в 18:30 часа. 
 
* * * * * * *
 
Преди края на изборния ден, в 19:10 часа, започва вечерното студио „Голямото наместване“ с водещи Гергана Венкова и Златимир Йочев
 
В него политолози и социолози ще коментират изборния ден, междинните резултатите от вота и как изборът на местната власт ще се отрази на политическата обстановка в страната. 
 
Точно в 20 часа, когато е краят на местния вот, зрителите на Bulgaria ON AIR ще видят първите резултати от exit-половете в различните населени места в страната. Данните за най-оспорваните градове, динамиката на изборния процес и графиките за избирателната активност ще бъдат представени чрез нов модерен визуален подход от Лилия Мустакова.
 
Освен в ефира на Bulgaria ON AIR, целия изборен ден може да проследите и в специалната секция „Избори“ на обновения сайт bgonair.bg, в социалните мрежи на телевизията, както и по радио Bulgaria ON AIR.


ИЗБРАНО