„Кошмари в кухнята“ - най-доброто

17 октомври 2019 | 13:46 Дачев
Най-впечатляващите истории досега - повторения от 24 октомври 2019, всеки четвъртък от 22 ч. по NOVA
 
Телевизионният ефир ще бъде "завладян" отново от вълнуващото кулинарно предаване „Кошмари в кухнята“ и едни от най-уникалните случаи от ресторантьорския бизнес. То ще среща зрителите с виртуоза в кухнята шеф Иван Манчев, който ще разказва невероятните истории на собственици на ресторанти от различни краища на България, а и не само...
 
В познатия си стил, шеф Манчев ще покаже какво трябва да избягват и на какво да обръщат внимание хората, които се занимават или възнамеряват да се занимават с този бизнес.
 
* * * * * * * *
 
В първия епизод следващия четвъртък шеф Манчев се заема със сериозно предизвикателство в кухнята на заведение за бързо хранене.
Гостилница „Йорк“ отваря врати преди години в град Бургас. Това заведение предлага традиционни български ястия и обслужва над 150 души ежедневно, но собствениците губят контрол над бизнеса си и ресторантът с голям оборот започва да работи на загуба... Повече подробности - в информацията за епизода от 19 април т.г. 
 
Следва спасителна мисия извън рамките на страната!
Кулинарният експерт се отправя на дълъг път: първо по въздух, а после и по вода, с крайна цел остров Райхенау в Германия, за да помогне на собственици на български ресторант. Каква е причината туристи и местни да подминават заведението, зрителите могат да проследят вечерта на 31 октомври (повторение на епизода от 20 юни т.г. - бел.ред.).
 
* * * * * * *
 
В следващата спирка на „Кошмари в кухнята“ шеф Манчев ще се насочи и към арт заведение по молба на млада и артистична двойка.
Решен да помогне, той се захваща с мисията да разбере къде е ахилесовата пета на ресторант „Харизма“, който се намира в София. С отварянето на менюто е учуден от нестандартните имена на ястията, а при пристигането им установява и редица други грешки. Подробности за епизода.
 
Какво още предстои и кои са най-често срещаните грешки в управлението на ресторантьорския бизнес? Отговорите зрителите на NOVA могат да проследят от 24 октомври, всяка четвъртък вечер.


ИЗБРАНО