„Помощ 112“ тръгва с две разтърсващи истории

16 октомври 2019 | 14:21 Дачев
Всеки четвъртък и петък от 22:30 ч. в риалити поредицата ще се разкриват нови престъпления
 
Българската екшън-криминална риалити поредица „Помощ 112“ ще направи своя дебют в ефир на 17 октомври, четвъртък. Най-новата развлекателна продукция на bTV ще представя на телевизионната аудитория истории на хора, изпаднали в беда и получили помощ след подаване на сигнал на единния телефонен номер за страната. Предаването ще разказва за случаи, разказани през погледа на свидетелската камера на екипите на полицията, пожарната или спешната помощ.  
 
В пилотния епизод ще бъдат разказани две истории през погледа на два полицейски патрула. 
 
По сигнал за бебе, оставено без надзор, полицаите Мария и Калин ще предотвратят сделка за продажба на дете. Търсейки родителите на плачещото бебе, полицаите ще станат свидетели на сделка, подготвена от адвокатска къща, посредник на купувача, с помощта на НПО и медицински лица. 
 
Във втората история, нощният патрул - Тодор и Георги - ще получи сигнал за вандализъм в столично заведение. Това ще отведе полицаите към нещо по-сериозно от обикновено пиянско сбиване.
 
На 18 октомври /петък/, шокиращите истории ще продължат с Калин и Ангел, които ще се борят да обезвредят крадец-наркоман, заплашващ живота на продавачка в денонощен магазин. 
 
Полицейският патрул на Тодор и Георги пък ще се отзове на сигнал, подаден от таксиметров шофьор, чиито подозрения са, че е използван като „муле”.
 
В епизодите тази седмица ще разберем как полицейските екипи ще успеят да се справят с възникналите сигнали и какви ще бъдат наказанията на нарушителите.


ИЗБРАНО