„Забравена“ сез.3 по AXN през 2020, снимките изцяло в София

14 октомври 2019 | 12:28 Дачев
Sony Pictures Television обяви, че приветстваният от публика и критика сериал „Забравена“ се завръща с трети сезон на екраните на AXN през 2020 г.
 
Поредицата, която се снима в момента в София, е продукция на Bizu Productions в партньорство с Amazon Studios и студиата "Gemstone" на Sony. За новия сезон към екипа се присъединява и Уил Паско („Демоните на Да Винчи“) като изпълнителен продуцент и шоурънър. Джоф Бел („Kingsman: Тайните служби“) и Жозет Саймън („Жената чудо“) са новите членове на актьорския състав.
 
В главната роля и изпълнителен продуцент на „Забравена“ е известната в България от сериала „Касъл“ канадска актриса Стана Катич, която тук е в ролята на агента от ФБР Емили Бърн. Новият сезон започва три месеца след финала на драматичните събития от сезон 2 - с Емили, чието отстраняване от служба във ФБР приближава своя край, както и огромните усилия, които полага, за да бъде възможно най-добрата майка на сина си. Но всичко е на път да се разпадне, когато един от криминалните случаи на Ник Дюран (Патрик Хюсингър) се оказва смъртоносна заплаха за семейството и е на път да унищожи всичко, което Емили е съградила с толкова много усилия.
 
Следва едно опасно пътешествие, което ще отведе Емили далеч от Бостън и ще я подложи на изпитания, както никога преди. За да оцелее, тя ще трябва да се научи да се доверява отново, да обича отново и най-накрая да открие своето място под слънцето.
 
Джоф Бел е в ролята на Колин Доукинс – наемник, специализирал в решаването на проблеми от всякакво естество за международна криминална организация, изтънчен и елегантен, който върши всичко със стил и класа. 
Жозет Саймън ще се превъплъти в ролята на Роуена Кинкейд – бивш инструктор от Куонтико и агент от разузнаването в МИ5 и МИ6. Преди години Кинкейд вижда нещо в Емили, което я кара да я държи под око, но дали е неин враг или приятел - предстпи да разберем.
 
Патрик Хюсингър повтаря и в този сезон в ролята си на бившия съпруг на Катич – специален агент Ник Дюран. Ще видим отново и Нийл Джаксън, Матю Ле Невез, Наташа Литъл, Пол Фрийман и Патрик Макали.
 
Режисира Каша Адамик заедно с Грег Зглински. Сериалът е създаден по идея на Гая Виоло и Матю Сайрълник и е базиран на пилотен сценарий, дело на Виоло. 
 
„Забравена“ е поръчан за международните мрежи на Sony Pictures Television и ще бъде излъчен както в AXN, така и в други мрежи и платформи на Sony в избрани територии в Европа и Латинска Америка. Sony Pictures Television е официален дистрибутор на сериала.


ИЗБРАНО