”Блудници” се завръщат с пикантен нов сезон по Epic Drama

1 октомври 2019 | 17:40 Дачев
Алфи Алън, познат като Теон Грейджой от Game of Thrones, е най-новото попълнение в звездния актьорски състав; Лив Тайлър се завръща като Лейди Фиц
 
На 9 октомври, сряда от 22:00 часа в дома на епичната драма - ТВ канала Epic Drama - дебютира може би най-пикантния сезон на щекотливия „Блудници“ ("Harlots"). Създателите на поредицата винаги успяват да представят нови таланти. В този сезон това е Аш Хънтър, който играе Хал Пинчър, брат на новия сводник в града Айзък Пинчър. В неговите одежди пък влиза Алфи Алън, познат с ролята си на Теон Грейджой в "Игра на тронове", както и с появата си в „Джон Уик“ с Киану Рийвс.
 
Лейди Фиц – в ролята е Лив Тайлър, позната от Lord of the Rings, е открила свободата в отсъствието на брат си, но отново ѝ е оказан натиск. 
Лив Тайлър дебютира във втори сезон на създадения от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ в ролята на Лейди Изабела Фиц - жена, която притежава цялата класа, пари и социално положение, за които Маргарет Уелс и Лидия Куигли се борят отчаяно. 
 
Маргарет Уелс (в ролята е забележителната Саманта Мортън) е заточена в Америка, а Лидия Куигли линее в Бедлъм. Тя е нещастна там, докарана до ужасно състояние чрез мъчително лечение, но нова пациентка повдига духа ѝ. 
В ролята на Лидия Куигли се превъплъщава номинираната за „Оскар“ за изпълнетието си в „Невидима нишка“ с Даниел Дей-Луис, Лесли Манвил, която можете да очаквате в епичната нова драма за Втората световна война „Свят в пламъци“ (World on Fire), по Epic Drama от 10 ноември.
 
Изглежда, че дъщерите на Маргарет Уелс - Шарлът (в ролята Джесика Браун Финдли, "Имението Даунтън") и Люси (в ролята Елоис Смит) -  най-накрая ще могат да се спасят от старите вражди на майка си. Шарлът управлява публичния дом на Уелс, а Люси се радва на слава и богатство като куртизанка. Тя обаче скоро разкрива, че управлението на доходоносен публичен дом създава повече врагове, отколкото приятели. 
 
* * * * * * *
 
"Блудници" е завладяваща драматична поредица, чието действие се развива в динамичния и космополитен Лондон в края на 18-ти век, като предлага смел поглед към най-скъпоценната търговска дейност в града: секса. 
 
Във време, в което една на всеки пет жени е проститутка, провокативната поредица е вдъхновена от историите на истински жени и мъжете, които ги заобикалят. В центъра на действието са Маргарет Уелс и нейните дъщери. За нея е трудно да съчетае ролите си на майка и собственичка на публичен дом. Когато бизнесът ѝ е атакуван от конкурентна "мадам", Лидия Куигли, която няма никакви скрупули, Маргарет трябва да отвърне на удара, дори и това да значи, че ще изложи семейството си на риск. 
 
Съчетавайки остроумие с напрегната драматичност, разказът за семейство, власт и жестоки икономически условия хвърля светлина върху необикновените бизнесдами, помогнали за създаването на Лондон, какъвто го познаваме в наши дни.
 
„Блудници“ сезон 3 е по EPIC DRAMA всяка сряда от 22:00 часа. 


ИЗБРАНО