Бащината обич на старта на ”Истински истории” в четвъртък

11 септември 2019 | 12:47 Дачев
Риалити сериалът „Истински истории“ ще направи своя есенен телевизионен дебют този четвъртък, 12 септември, от 22.30 часа. Началото на един изключително драматичен сезон ще даде една емоционална история от практиката на Ани Владимирова и адвокат Райна Аврамова. 
 
Първият епизод на поредицата, която вече е с нов 30-минутен формат, разкрива историята на едно разбито семейство, в което бащата е обвинен в ужасно престъпление, а детето се превръща в жертва на синдрома на родителско отчуждаване. 
Главният герой – Цветан, се влюбва в красивата Венелина без да предполага, че това ще бъде най-голямата му грешка. Двамата създават семейство и имат син – Явор. 
 
В началото всичко върви идеално, но често влошаващото се здравословното състояние на детето поражда редица скандали от страна на Венелина. Цветан решава, че разводът е най-доброто решение, за да живее синът им спокойно.
Няколко месеца след раздялата Венелина разбира за новата приятелка на Цветан. Тя изпада в дълбока депресия, озлобява се и започва да прави опити да прекъсне връзката на бащата с детето. Стига до там, че обвинява вече бившият си съпруг в блудство с детето.
 
Всичко това нанася тежки поражения върху малкото момче. Силата на бащината любов обаче подтиква Цветан да се бори за сина си, затова се среща с адвокат Райна Аврамова и двамата започват една нелека битка в името на здравето и доброто бъдеще на едно невръстно дете. 
 
В епизода този четвъртък ще видим на какво е готов един баща, за да живее детето му щастливо и здраво.