„Събуди се“ с нов сезон

6 септември 2019 | 10:59 Дачев
Съботно-неделният сутрешен блок „Събуди се“ се завръща за 8-и път с най-актуалните, лица и събития тази събота, 7 септември 2019, от 08.00 до 11.00 ч.
Водещите Мирослава Иванова и Мартина Ганчева ще продължат да следят най-горещите теми от изминалата седмица и да вдъхновяват зрителите всеки уикенд с нови истории и интересни гости.
 
Броени часове преди старта на новия телевизионен сезон, „Събуди се“ ще повдигне завесата към тв премиерите тази есен. 
Зрителите ще се събудят в компанията на актьорите Моню Монев и Деси Бакърджиева от „Откраднат живот: Кръвни връзки“ в събота, а в неделя сценаристката Милена Фучеджиева и актьорът Владимир Зомбори ще разкрият силата на честта и майчината любов в сериала "Пътят на честта" (от 9 септември).
 
В началото на политическия сезон, в събота пред Мирослава Иванова ще говорят председателят на групата на ГЕРБ Даниела Дариткова и Крум Зарков от БСП, а в неделя гост в студиото на Мартина Ганчева ще бъде лидерът на партия „Воля“ Веселин Марешки.
 
Авторската рубрика на журналистката Мария Йотова "Къси разкази" стартира със световноизвестния парапланерист, покорил редица спортни върхове и световни рекорди – Веселин Овчаров. Той ще сподели на зрителите за спортната страст, която променя живота му завинаги.
 
Ива Софиянска-Божкова се завръща с рубриката си „Говори с Ива“ с редица интересни гости и техните впечатляващи житейски истории, като този път ще представи майката на Луиза Григорова – Ивет Григорова, собственик на модна агенция.
 
В неделното утро Краси Боев ще започне сезона с интервю с артистичния певец и любимец на народа Милко Калайджиев в родния му Свиленград. Ще се кандидатира ли той за кмет на града?
 
Галя Щърбева, която получи Вазовата награда за журналистика в Сопот за рубриката си "Да хванеш гората", ще разкрие поредната любопитна история на интересни хора, които напускат лондонското Сити заради българската провинция.
Как английски финансисти правят къмпинг на село, ще видим тази неделя.


ИЗБРАНО