Рубрики на Косьо Филипов и Даниел Петканов в ”Преди обед”

2 септември 2019 | 11:31 Дачев
Деси Стоянова и Сашо Кадиев отвориха вратите на новия си свръхмодерен дом
 
Новият сезон на „Преди обед“ стартира в новото високотехнологично студио на bTV. Пред погледа на зрителите винаги усмихнатите Деси Стоянова и Сашо Кадиев влязоха в ролята на новодомци, за да се нанесат на живо в ефир и да поздравят по „съседски“ колегите си от сутрешния блок „Тази сутрин“ с водещ Антон Хекимян, с които заедно споделят новото интегрирано пространство.
 
Съчетанието от модерен дизайн, усещане за простор и последно поколение технологии стои в основата на новата визия на предаването, което и тази есен ще радва зрителите всеки делничен ден от 9.30 ч. с много позитивизъм и богато разнообразие от авторски поредици.
 
* * * * * * *
 
Репортерите на „Преди обед“ ще пътуват виртуално по целия свят, за да открият забавни хора, места и случки и да ги представят на зрителите по своя уникален начин и в разнообразни рубрики.
 
Ководещият на шоуто „България търси талант“ Даниел Петканов ще открива „Скрити таланти“ с изумителни възможности и заедно с Деси и Сашо ще тества своите граници в екстремно-смешни предизвикателства. 
 
Историите на талантите зад емблематични български песни пък ще бъдат разказвани всяка седмица в рубриката на Косьо Филипов „Разкажи ми песен“.
Журналистът обещава на зрителите музикални пътешествия назад във времето, в които текстописци, композитори и изпълнители ще си припомнят какво ги е вдъхновило да създадат евъргрийни като „Клетва“, „Сбогом“, „Елате ни на гости“, „Телефонна любов“ и много други обичани от поколения хитове.
 
Началото на учебната година ще бъде открито с „Отново в клас“.
Популярни личности ще седнат зад чина в собствените си класни стаи, за да разкажат своите ученически истории.
 
Спортът също ще бъде на фокус, защото Венета Георгиева ще среща младите спортни надежди, които се подготвят за игрите в Токио 2020 със старите носители на олимпийската слава.
 
В емблематичната рубрика „Духът на здравето“ д-р Неделя Щонова ще е вярна на стила си да разговаря с международни експерти и да представя всичко актуално в съвременната медицина. 
 
Лео Бианки също ще продължи да открива нови кулинарни дестинации и предизвикателства в „Животът е прекрасен“.
 
Предаването ще запази и обичаните и утвърдени поредици като „Мистичната България“, „Албумът“, „Във форма“, „Като на кино“, минутите за мода и пътешествия и различния поглед към света на културата, изкуството, науката и обществения живот.


ИЗБРАНО