Объркани взаимоотношения с фатален край - ”C+I”

21 август 2019 | 19:40 Дачев
Crime+Investigation отново се потапя в объркани взаимоотношения, довели до фатална развръзка, със специална селекция от програми всяка сряда – с последователни епизоди на „Убих най-добрия си приятел“ в 22.00 часа, последвани от „50 начина да убиеш своя любим“ в 23.00 часа. 
 
Убих най-добрия си приятел“ придава ново значение на думата ‘френеми’ и доказва колко тънка може да бъде линията между любовта и омразата. В тази поредица от специални криминални предавания ще бъдат изследвани истински истории, които са толкова шокиращи, че трябва да ги видите, за да повярвате в тях. Тези истории показват, че най-силните и най-лелеяни приятелства често водят до най-трагичните и най-неочаквани престъпления от страст. 
 
50 начина да убиеш своя любим“ хвърля светлина върху различни странни и изобретателни убийства, които са се случили, когато скарванията между любовниците са се разгорещили и са завършили с кървав финал.
 
* * * * * * *
 
Още по криминалния канал през август 2019:
 
"Мансън говори: В съзнанието на един луд"
От 19 август, всеки понеделник, 22 ч.
 
През 1969 година са убити 9 души, седем от които по време на двудневно празненство в Лос Анджелис, като сред жертвите е бременна актриса на име Шарън Тейт. 
 
Точно две години по-късно Чарлз Мансън и неговите последователи са обвинени за някои от най-ужасните убийства в дългата история на Калифорния. 
Клиф Шепърд – пенсиониран детектив от полицейския участък в Лос Анджелис, разследващ „студени“ досиета и случаи на убийства при грабежи, е започнал собствено разследване заедно с изследователя Чарли Кук, с което се опитва да разкрие истината.
 
„Мансън говори: В съзнанието на един луд“ предлага нови теории за мотивите на Мансън, разговаря с единствения осъден последовател на Мансън, който е на свобода, изслушва свидетели, както и направените нови звукозаписи от престоя на Мансън в затвора.
 


ИЗБРАНО