Джон Гудман е телеевангелист в ”Праведните Джемстоун”

19 август 2019 | 18:15 Дачев
Тази вечер можем да гледаме Джон Гудман в най-новия комедиен сериал на HBO – “Праведните Джеймстоун“.

Вижте трейлър
 
Деветте епизода проследяват историята на Илай Джемстоун (Гудман) и Джеси Джемстоун (Дани Макбрайд) – световноизвестно семейство телевангелисти, в което алчността и доброволческата работа в името на Господ Исус Христос са традиция. 
 
Дани Макбрайд се завръща на малък екран като сценарист и актьор в сериала, излагащ на показ бизнесмодела на популярните на Запад религиозни течения, които излъчват посланията си по телевизията и правят масови събития, подобни на шоу програми. Цялата фамилия Джемстоун е въвлечена в семейния проповеднически бизнес с цел да трупа богатства и да си осигури охолен живот. Джеси поема бизнеса от баща си Илай с цел да го разшири още повече и да търси съвременни начини посланията му да стигнат до още по-голяма аудитория. 
 
Комедийният сериал представя сблъсъка между поколенията и борбата за надмощие от една страна, но по-важният план е този на изобличаването на токсичната религиозна култура и пародирането на поведението на главозамаяли се хора, маскиращи с уж праведни цели желанието си за сила и власт.  
 
Нов епизод ще се излъчва всеки понеделник от 22:00 часа, стартирайки от днес.


ИЗБРАНО