„Гласът на България” - записване за кастинг, сезон 7' 2020г.

10 август 2019 | 08:40 Дачев
Музикалното шоу се завръща в ефира на bTV за седми път през пролетта на 2020 г., вероятно през февруари на екран, за да открие новия Глас на България. Надпреварата за наградата от 50 000 лева и титлата предлага на зрителите не само завладяващи гласове, но и вълнуващи лични истории.

Продукцията очаква талантливите ни певци да се запишат за кастинг чрез сайта glasat.btv.bg/casting, на който да попълнят електронна форма. Регистрацията за участие се препоръчва да е придружена от един или два аудио- или видеофайла с изпълнения.

Формата се състои от създаване на личен профил (имена, контакт, прикачване на снимка, избор на един от 10 града за предварителен кастинг), отговор на 14 кратки въпроса (откога се занимавате с пеена, дали сте солов изпълнител или пеете в дует или трио, предпочитан стил, други таланти, интересни факти, трудни моменти, предпочитан треньор - Графа, Иван Лечев, Камелия или Михаела Филева и др.), прикачване на файл или линк към YouTube/Vimeo.

Продуцент на предаването е bTV в лицето на Ангелина Белчева, мениджър „Локални продукции“ на медията. За миналия шести сезон, над 3 500 певци от различни краища на света се явиха на предварителните кастинги през есента на 2018 г.



ИЗБРАНО