FOX Life предлага красота, лукс, скандали, тайни...

6 август 2019 | 12:23 Дачев
През август 2019 г. FOX Life предлага на зрителите си красота, лукс, скандали, тайни и много емоции. И всичко това - само в един сериал.
 
Провокативната драма „Гранд хотел“ ("Grand Hotel", САЩ, 2019) на Walt Disney Television / ABC с изпълнителен продуцент Ева Лонгория е с премиера на 19 август и ще се излъчва всеки понеделник от 22 часа.
 
Снимките са осъществени в Маями, Флорида, а действието се развива в семеен хотел в цветния Маями Бийч. Харизматичният Сантяго Мендоса притежава хотела, изкусителната му втора съпруга и вече порасналите му деца се радват на плодовете на успеха. Лоялните служители пък допълват модерната и свежа история. Заможните и красиви гости на хотела тънат в лукс, но зад прекрасния интериор се крият скандали, дългове и умопомрачителни тайни.
 
Сериалът е базиран на едноименната испанска поредица. В главната роля на Сантяго участва мексиканският актьор с кариера и в Холивуд - Демиан Бичир (Demián Bichir, наричан в САЩ и Бишир), който е и продуцент (познат от "Омразната осморка", "Пришълецът: Завет", "Монахинята" и догодина в "Godzilla vs. Kong"). Както е известно, неговата съпруга, канадска актриса и модел, наскоро се самоуби в дома им в Sherman Oaks, Калифорния. Бичир има номинация за "Оскар" за непоказваната в България на голям екран романтична драма "A Better Life" (2011).
 
В актьорския състав са още пуерториканката Розелин Санчес, Денис Тонц, Брайън Крейг, Уенди Ракел Робинсън, австралиецът Линкълн Юнес, пуерториканецът Шалим Ортис, Ан Уинтърс, Крис Уорън, Фелис Рамирес, Джъстина Адорно и др.
 
Ева Лонгория продуцира през своята компания "UnbeliEVAble Entertainment". Създател и главен сценарист е Брайън Танън ("BT's Fishing Team", Лос Анджелис).
 
 
* * * * * * *
 
От утре, 7 август, в 22 часа по съседния канал - FOX Crime - ще се излъчва премиерно втори сезон на криминалната поредица на CBS „Инстинкт("Instinct").
 
В главните роли са очарователните Алън Къминг и австралийската звезда, родена в Сърбия - Бояна Новакович. Новите епизоди са всеки вторник и сряда в 22 часа.
 
Алън Къминг е в ролята на бившия агент на ЦРУ д-р Дилън Райнхарт, който се завръща към старото си поприще - полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му за залавянето на опасен сериен убиец.
Дилън е гей, талантлив писател и университетски преподавател, който живее спокоен живот и преподава психопатично поведение в препълнени със студенти зали. Когато упоритият детектив Лизи Нийдъм (Бояна Новакович) се обръща към него с молба да ѝ помогне да залови сериен убиец, който използва първата книга на Дилън като наръчник, той е принуден да се върне на работа. Към тях се присъединява Джулиън Казънс (английският актьор Навийн Андрюс), боен другар на Дилън от ЦРУ, който може да издири тайни и компромати за всеки, навсякъде и винаги. Шефът на Лизи пък, лейтенант Джазмин Гудън (Шарън Лийл), се радва да я види най-после да работи с някого след трагични събития отпреди година.
 
Докато Дилън се чувства пълен с енергия заради работата в старото си амплоа, неговият съпруг Анди (Даниел Ингс) се тревожи, че нарушава тяхната договорка да остави този живот настрана. В началото Дилън и Лизи имат чести конфликти за това, как трябва да се залавят убийци, но скоро разбират, че двамата са страхотен екип стига да се доверяват на инстинктите си...
 
Сериалът е базиран на романа "Murder Games" (изд. 2017 г.) на американския автор Джеймс Патерсън.


ИЗБРАНО