Лекарски експерименти по CBS Reality

2 август 2019 | 11:11 Дачев
"Лекар вкъщи" - сезони 1 – 4, от 19 август до 19 септември
Всеки делничен ден в 9:55 и 17:50 ч. с повторение през уикендите (в 11:10 и 18:/40 ч.)
 
По-добре превенция отколкото лечение… Колко много може един лекар да знае наистина за вас? Какво би станало, ако екип от лекари нахлуе в къщата ви и във всяко кътче от вашия живот, работа и тяло? Какво ще открие той? Дали ще бъдете подготвени за прогнозата?
 
Във всеки епизод лекарите проследяват членовете на едно семейство навсякъде – у дома, на работа, в училище, в ресторант... Където и да отидат, лекар в бяла престилка и с папка в ръка ще наднича над рамото им, водейки си бележки. След това лекарите ще направят своята дългосрочна прогноза. 
 
По емоционален начин лекарите разкриват драматични подробности за сценариите на възможните най-тежки случаи, като свързват елементи от ежедневното поведение на членовете на семейството с въздействието им  върху тяхното здраве и последиците от това. 
 
* * * * * * *
 
Още по CBS Reality през август 2019:
 
Призрачни досиета - сезон 2, всеки уикенд 22:00 ч. 
 
Дори търсачите на духове невинаги са подготвени за това, на което могат да се натъкнат. В този сериал, посветен на срещите с отвъдното, водещи медиуми и  ловци на духове от Северна Америка споделят своите най-впечатляващи свръхестествени преживявания.  
 
Гласът на серийния убиец - сезони 1, 2, и 3 от 12 август до 8 септември
Всяка делнична вечер в 22:50 ч.
 
В полицейските участъци се пазят интервюта с някои от най-известните убийци и и някои от най-жестоките серийни убийци в света. Този вълнуващ оригинален сериал на CBS Reality отвежда зрителя на пътешествие в тъмните дебри на полицейските стаи за разпити, карайки да оживяват опъващите нервите звукозаписи, направени по време на признанията на убийци като Робърт Блек, Колин Айърлънд, Ким Едуардс и Тед Бънди.
 


ИЗБРАНО