”The Terror: Безчестие” от 15 август по AMC

23 юли 2019 | 13:52 Дачев
AMC съобщи, че премиерата на сериала-антология “The Terror: Безчестие“ ("The Terror: Infamy") ще бъде на 15 август в 23.00 ч. Продукцията е продължение и втори сезон на антологията „Ужас“ (“The Terror“), която зрителите на AMC гледаха през 2018 г. и която дава възможност да видим уникалния подход към формата на антологията. 
 
Първият сезон беше свързан с конкретно историческо събитие, като към него беше прибавен елемент на ужас. Вторият сезон пресъздава драматично едно от най-страховитите и важни събития на 20-ти век. 
 
Действието в “The Terror: Безчестие“ се развива по време на Втората световна война и се фокусира върху серията от тайнствени събития и странни смъртни случаи, наблюдавани сред една японско-американска общност. Един млад мъж пътешества, за цел да разбере причината за тези събития и да се пребори с организацията, отговорна за тях. 
 
Сериалът е един от първите, които представят в такъв широк план интернирането на американците от японски произход – показвайки автентично пресъздадени по своя обхват и мащаб следвоенни лагери.
 
Участват Дерек Мио в ролята на Честър Накаяма, Кики Сукезане в ролята на Юко – мистериозна жена от миналото на Честър, Кристина Родло в ролята на Луз – тайната приятелка на Честър; Шинго Усами в ролята на Хенри Накаяма - бащата на Честър; Наоко Мори в ролята на Асако Накаяма – майката на Честър; Мики Ишикава в ролята на Ейми – семеен приятел на Накаяма, и прочутият актьор, продуцент, сценарист и активист Джордж Такеи в ролята на Ямато сан – старейшина на общността и бивш капитан на риболовен кораб.
 
“The Terror: Безчестие” е продукция на AMC Studios, продуцирана от Scott Free, Emjag Productions и Entertainment 360. Сериалът е съвместно дело на изпълнителните продуценти Алекзандър Ву и Макс Боренстайн (“Конг: Островът на черепа“, “Годзила“). Освен тях изпълнителни продуценти са Ридли Скот, Дейвид В. Зукър, Алекзандра Милчан, Скот Ламбърт, Геймън Касиди и Джордан Шийрън.

* * * * * * *

Стана известно още, че премиерата на втората част на сезон 5 на "Пази се от живите мъртви" ще бъде на 12 август по същия канал. AMC обяви, че ще заснеме и шести сезон на сериала, който ще бъде излъчен догодина.
 
Новите 8 епизода на сезон 5-Б ще се излъчват всеки понеделник в същите часове (4 ч. сутринта и 23 ч.).
 
В сюжета на хорър поредицата, целта на групата е ясна – да намерят всички, които са оцелели и да направят това, което е останало от света, малко по-добро място за живот. Всеки от героите вярва, че като помага на другите, ще може да изкупи грешките от миналото си. Но доверието не може да се спечели лесно. 
 
Мисията им да помагат на другите ще бъде поставена на крайно изпитание, когато групата се озове в неизследвана територия, където всички ще бъдт принудени не само да се изправят лице в лице с миналото си, но и със своите страхове. Само изправянето срещу тези страхове ще помогне на групата да открие напълно нов начин на живот – такъв, който ще ги промени завинаги.
 
* * * * * * *

От FOX пък съобщиха, че по време на тазгодишното издание на San Diego Comic-Con е бил представен първи трейлър на предстоящия десети сезон на „Живите мъртви“.

Драматичният хорър тръгва за 10-и път на 7 октомври т.г., а близо 4-минутният му трейлър може да бъде гледан тук (със субтитри на български език).
 


ИЗБРАНО