Яна Чинкова в ”Новините на NOVA”, Сърчаджиева води риалити

12 юли 2019 | 09:35 Дачев
От понеделник, 15 юли 2019, Яна Чинкова ще представя Новините на NOVA в сутрешния блок "Здравей, България". 
Новата водеща бе представена тази сутрин в ефир от нейния колега Богомил Грозев. Двамата с Яна ще се редуват на екран през седмица.
 
Яна Чинкова е "Мис Пловдив 2009", заема 2-ро място на конкурса „Мис България 2010”. Има диплома за пpeпoдaвaтeл пo физичecĸo възпитaниe от Пловдивския университет, завършила е и специалност „Информационни технологии”, записала е и "Екология" в НБУ, която изоставя в полза на "ĸинo и тв peжиcypa" също в НБУ, тренирала е лека атлетика в продължение на 11 години.
 
От февруари 2010 г. представяше прогнозата за времето по телевизия Pro.bg. През ноември същата година тя премина в TV7 с метеорологичната прогноза в сутрешния блок "Бодилник", а през 2014 - 2015 г. стана водещ на телевизионния таблоид "Суматоха.нет" по телевизия News7. В Nova идва от Канал3, където от 2016 г. води новините. Омъжeнa е зa фyтбoлиcтa Aлeĸcaндъp Бpaнeĸoв, има 6-годишна дъщеря.
 
"Не ми е проблем ранното ставане. Извън телевизията единственото нещо, без което не мога, е дъщеря ми. Не мога и без спорт, може би. И без книги също така", сподели Яна Минкова пред Аделина Радева от сутрешния блок.
 
* * * * * * *

В "Здравей, България" днес потвърдиха още, че Александра Сърчаджиева се връща в ефира на телевизията. Тя ще бъде водеща на новото риалити предаване "Игри на волята", което ще стартира през есента и в което победителят ще спечели 200 000 лв.
 
Твърди се, че в новото риалити няма да участват известни личности, а само обикновени хора и ще бъде снимано на българското Черноморие.
 


ИЗБРАНО