Трилърът „Стартъп“ през юли по AXN

1 юли 2019 | 12:15 Дачев
В минисериала „Стартъп“ с Еди Гатеги и Мартин Фрийман всяка добродетел е предварително обречена...
 
Какво общо биха могли да имат млад банкер от тузарски квартал на Маями, талантлива кубинска хакерка от Хаялия, Флорида и главорез от „Малкия Хаити“, насред горещите (и в пряк и преносен смисъл) улици на Маями? Отговорът се крие в премиерното заглавие на AXN този юли - „Стартъп“, в който по време на десетте едночасови епизода ще станем свидетели на старта на GenCoin - потенциално революционна идея за нерегулирана, цифрова валута. 
 
Неподлежим на данъчно облагане, непроследим, с възможности да промени напълно света на финансите, GenCoin се ражда от грешната страна на магистралата, в необузданите и опортюнистични улици на Маями, а негови създатели са трима невероятни съюзници, които не винаги отговарят на представите за технологични предприемачи.
 
Хаитянските наркотрафиканти, мрачните банкери и корумпираните ченгета са в основата на този смел и провокативен трилър, който разкрива колко поквара носят парите и изследва какво се случва, когато високите технологии разяждат държавния контрол над обществото. 
 
Премиера: 8 юли 2019, понеделник, 22:00 ч.
 
* * * * * * * *
 
От 19 юли, всеки понеделник от 21:00, AXN ще излъчва по два епизода от премиерния втори сезон на научно-фантастичната драма „Пътешественици“. 
 
Ерик Маккормък  е в ролята на специалния агент от ФБР Грант Макларън, който е начелото на екип от специалисти, пътешественици във времето. Стотици години напред в бъдещето, последните оцелели в следствие на безразсъдната експлолатация на Земята хора, са открили начин да изпращат човешкото съзнание назад  във времето. Като „заемат“ телата на на пръв поглед съвсем обикновени хора, тези пътешественици всъщност работят тайно в екип, като целта им е да предотвратят ужасното бъдеще и да спасят човешкия род от гибел. 
 


ИЗБРАНО