Cartoon Network и Boomerang през юли 2019

27 юни 2019 | 11:15 Дачев
По "Cartoon Network":
 
Бен 10“ сезон 3 - от 15 юли, всеки делник от 21.15 ч.
Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни героя, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс  и братовчедка му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време.
 
В един от новите епизоди екип Тенисън научава за британското си потекло. Затова решават да посетят имота на далечните си роднините, но мистериозни събития убеждават Бен, че мястото е обитавано от духове...
 
10 трансформации на Бен” - от 29 юли, всеки ден от 21.15 ч.
Това са 10 седмици забавления – с по едно извънземно всяка седмица. А през октомври предстоят нови епизоди на популярната поредица.
 
Крейг край реката("Craig of the Creek") сезон 1 - от 8 юли, всеки делник от 10.55 ч. 
Поредицата разказва за Крейг и неговите най-добри приятели Келси и Джей Пи с техните приключения в дивия район Поречието край предградието.
 
В един от новите епизоди Крейг открива бележка от момиче на име Хелън. Тя доста прилича на Крейг - обича много Поречието. Така двамата започват да си пишат писма. След като той погрешно тълкува обяснението й за домашното образование, с приятелите му започват да си мислят, че тя живее в друго измерение. Като резултат те решават да създадат "пространствен" портал, за да я посетят.
 
Летни уикенди с Гъмбол“ - от 6 юли, всеки уикенд от 11.45 ч. 
Така ще видим какво се случва в света на Гъмбол!
 
* * * * * * *
 
По "Boomerang" (на оригинален език):
 
"Taffy" сезон 1 - от 15 юли, всеки ден от 09.45 ч. 
В поредицата, стара дама-милиардер на име Mrs. Muchmore осиновява миеща мечка, която се представя за котка на име Taffy - това води до едно забавно съперничество с кучето на Mrs. Muchmore - Bentley.
 
Във всеки епизод Bentley се опитва да разкрие тайната на Taffy. Но той възпира всеки негов ход и винаги предизвиква хаос и бедствия по пътя си. В резултат на бъркотията, бедният Bentley винаги излиза виновен. Както Taffy, така и Bentley живеят луксозен живот в голямо имение, пътуват по света и се срещат с важни хора – включително президента на Съединените щати. Но без значение къде отиват и кого срещат, няма да спрат безкрайната си битка.
 
"Boomerang Summer Treasure Chest" - от 1 юли, всеки делник от 14.25 ч. 
Всяка седмица се излъчва различно популярно предаване, под формата на маратон.
 
"Boomerang Weekend Quiz" - от 27 юли, всеки уикенд от 13.30 ч. 
Колко добре познаваш Том и Джери, Bunnicula и Шантавите рисунки? Провери знанията си с Boomerang Weekend Quiz.


ИЗБРАНО