Плеймейтката Жанета Осипова прави агнешко с картофи

21 юни 2019 | 11:24 Дачев
В новата кулинарна седмица на „Черешката на тортата“ 24 - 28 юни 2019 г. влизат Косьо Лунгов, Мария Маркова, Жанета Осипова, Александра Петканова и Енчо Керязов
 
В понеделник надпреварата започва с голяма доза смях, защото домакин е актьорът Константин Лунгов
Кулинарията е непонятна тема за него и по време на приготовленията настъпват много комични ситуации. Зоркото родителско око в лицето на неговата майка Креми изкъсо следи ситуацията в кухнята, за да може гостите да не останат гладни. Актьорът кани участниците в своя дом, където компенсира кулинарните си умения с добро настроение и забавен завършек на вечерта.
 
Втори домакин следващата седмица е артистичната писателка Мария Маркова-Марчела.
За своето меню тя избира семпла вечеря, част от блюдата на масата са две салати и пълнени чушки. Вечерта носи интересни разкрития и води до откровени разговори. Десертът, който тя поднася, изненадва гостите, а изненадата предизвиква бурен смях на трапезата.
Третата вечер с много страст и сексапил изпълва плеймейтката Жанета Осипова, която изненадва всички с кулинарните си умения.
На трапезата слага две салати и две разядки, а основното е агнешко с картофи. Мястото, което е избрала за вечерята, е домът на нейния близък приятел Христо Сираков. В цялото си старание всичко да бъде перфектно, сексапилната красавица остава без настроение и пропуска да поддържа добрата атмосфера. Как ли ще завърши вечерята...
 
В четвъртък в кухнята е много слънчево, защото готви моделът, който отскоро е в ролята на майка и съпруга - Александра Петканова.
Лъчезарната домакиня започва кулинарната подготовка с много хъс за първото място. Тъй като времето напредва, тя вика съпруга си Дани на помощ. Двамата приготвят типична българска вечеря: шопска салата, баница по рецепта на майка й и пиле с ориз. Десерта, който Алекс поднася, е научила по време на студентските си години. В нейн стил красавицата поддържа ведрата атмосфера през цялата вечер и успява да плени компанията с изненадата, която е организирала цяла седмица. 
 
В петък за почетния плакет на кулинарния гуру шеф Иван Манчев ще се бори акробатът Енчо Керязов.
Какви забавления и вкусотии е подготвил той за своите гости и дали ще успее да грабне победата, ще видим в последния ден от кулинарната седмица.


ИЗБРАНО