CBS Reality през юни и юли 2019

11 юни 2019 | 13:57 Дачев
Програмни акценти на CBS Reality през юни:
 
"Царе на аукциона" - сезон 1 и 2, премиера
До 3 юли, всяка делничен ден в 14:05 и 21:10 ч. (повторение през уикендите в 17 ч.)
 
Нищо не може да се сравни с един аукцион, както няма и два еднакви аукциона. Живеещият в Атланта Пол Браун и неговият персонал ръководят една от най-успешните аукционни къщи в страната, работейки ежедневно с еклектична смес от косигнанти, които им носят разнообразни съкровиша, за да бъдат продадени на най-високата цена. Надникнете зад кулисите, за да почувствате лудостта на това да ръководиш къща за търгове, запознайте се с чудните вещи, предлагани за продажба и със стратегиите и егото, провявани по време на конкурентното наддаване.
 
"Правосъдие със задна дата" - сезон 1, премиера 
От 17 до 28 юни, всяка делнична вечер в 22:00 ч. (повторение на двойни епизоди през уикендите в 22:50 ч. след 30 юни)
 
Документалното риалити проследява дейността на бившия прокурор Кели Сиглер и екип от следователи, работещи на терена на местопрестъплението, както и детективи, които разнищват студени досиета. 
Сиглер, която е била прокурор в Тексас в продължение на 21 години, разрешавайки успешно 68 случая на убийство, и нейният екип от следователи и подготвени детективи прилагат огромните си познания и опит в работата си, която има за цел на помогне на местните правоприлагащи служители и на семействата на жертвите на жестоки престъпления да стигнат до истината.
 
Със свеж поглед върху старите доказателства, умения за разпит от най-висша класа и достъп до съвременни ДНК технологии и лабораторни изследвания, Сиглер е решена да намери законно и емоционално разрешение на случаите. Поемайки ново неразрешено престъпление всяка седмица, екипът преразглежда внимателно доказателствата, разпитва заподозрените и свидетелите и върви по следите, за да разреши случаи, които иначе биха останали неразгадани.
 
"Слава чрез убийство" - сезон 6, премиера
От 22 юни до 14 юли, всяка делнична вечер в 22:00 ч. (повторение през уикендите в 23:40 ч. след 18 юли)
 
Драматизираната поредица анализира убийци, придобили публична известност, когато престъпленията им слагат началото на медийна лудост. Изнервящата психология, която се крие зад убийствата, отдавна се използва като материал в телевизията, книгите и филмите, но защо някои убийци приковават вниманието на милиони?
 
Всеки едночасов епизод на “Слава чрез убийство” представя драматични възстановки на известни престъпления, използвайки архивни материали и задълбочен коментар от хората, свързани със случая, за да бъдат разнищени личностите, попаднали под светлината на прожекторите заради изръшено убийство.
 
* * * * * * *
 
Акцентите през юли:
 
"Призрачни досиета" - сезон 2, премиера
От 20 юли до 2 септември, всеки уикенд в 22:00 и 03:25 ч. 
 
Дори търсачите на духове не винаги са подготвени за това, на което могат да се натъкнат. В този сериал, посветен на срещите с отвъдното, водещи медиуми и  ловци на духове от Северна Америка споделят своите най-впечатляващи свръхестествени преживявания.  
 
В първия епизод от новия сезон на поредицата едно странно необяснимо явление в Ню Йорк заплашва да възпрепятства следователя Джак Кена, докато той следва интуицията си и открива нещо напълно неочаквано. В пуста островна хижа в провинция Онтарио, следователката Мишел Десокерс е преследвана от ужасяващо същество, приилчащо на звяр. В Охайо Карло Зузич и неговият екип са смразени от страх, когато се изправят лице в лице с призрака на палач по време на смъртна присъда в стар затвор...
 
"На косъм" - сезон 5, премиера
От 4 юли до 17 август, двойни епизоди през уикендите в 11:10 и 18:40 ч. (повторение всеки делничен ден в 11:35 и 19:05 ч. след 22 август) 
 
Пресъздават се историите на обикновени хора, изправени пред необикновени обстоятелства.
С достъп до различни източници, като видео- и телефонни записи, направени от жертвите и от свидетели, драматични действителни обаждания на телефон 999 и свидетелства от първа ръка на оцелели, на техни приятели и на семействата им, “На косъм” възкресява моментите, в които за части от секундата събития от ежедневието се превръщат в бедствия. Екипът на предаването се среща с хората, които са оцелели при бедствени ситуации, за да разкажат преживяванията си.
 
"Правосъдие със задна дата" - сезон 2, премиера
От 1 до 10 юли, всяка делнична вечер в 22:00 ч. (повторение на двойни епизоди през уикендите в 22:50 ч. след 6 юли)
 


ИЗБРАНО