Челна тройка в Hell’s Kitchen, двама на финала утре

29 май 2019 | 12:47 Дачев
Чилева, Тихомиров и Никола - в челната тройка за победа
 
Тази вечер в Hell’s Kitchen България (от 21:00 часа по NOVA) зрителите ще видят как в Кухнята на Ада ще се нажежи до червено, докато тримата най-добри готвачи ще се борят „на живот и смърт“ за победа и ще доказват на шеф Виктор Ангелов, че може да разчита на тях.
 
В битката за 100-те хиляди лева и договор в един от ресторантите на шеф Ангелов ще отпадне още един. Кои от топ кулинарите ще гледаме на финала на втория сезон, ще разберем тази вечер.
 
Веселин Георгиев беше последният топ готвач, който вчера напусна горещото кулинарно шоу - на финалната му права.
„Веско, на човек като теб бих поверил не само кухнята си, но и живота си. Изключително достойно представяне. Горд съм!“ - с тези думи водещият приключи участието на 31-годишния ихтиманец. 
„Показах себе си в Кухнята на Ада“, заяви Веско след напускането си и сподели, че най-трудните му моменти в предаването са били тогава, когато е трябвало да контролила емоциите си в стресови ситуации.
 
Дневното предизвикателство, което шеф Ангелов е подготвил на Чилева, Тихомиров и Никола, ще ги изправи пред сериозно изпитание като за най-добрите. Наградата ще ги мотивира на максимум, а ще спечели този готвач, който ще покаже повече въображение, безпогрешни умения, богат арсенал от техники и умение да си играе с вкусове и рецепти като детска игра. Кой ще бъде той, ще разберем след броени часове в предпоследния епизод на Hell’s Kitchen България за 2019 г.
 
Вечерната резервация ще постави тримата финалисти пред неочаквана ситуация - ще им се наложи да влязат в обувките на шеф Ангелов, но дали ще успеят да заслужат доверието му? Ще има изненадващи саботъори, но и неподозирани помагачи. Един готвач ще покаже скрити заложби и ще се превърне в истински злодей, а при друг напрежението от наближаващия финал сериозно ще приспи бдителността му. 
 
В края на тази вечерна резервация още един ще си тръгне и само двама ще отидат на „кървава битка“ в четвъртък, 30 май.


ИЗБРАНО