Драго Симеонов с двойна премиера на 5 юни

28 май 2019 | 18:07 Дачев
Популярният радио- и телевизионен водещ и блогър Драгомир Симеонов е лицето на две предавания, които имат премиера в един и същи ден - 5 юни 2019 - по две различни телевизии.

Едната премиера е новият сезон на риалити шоуто за имотния пазар "Дом за всеки", което тръгва следващата сряда от 21:00 ч. до 22 ч. по NOVA. Симеонов и вече познатите брокери ще са главни действащи лица в предстоящите епизоди.

Другата е сезон 5 на „Explore Bulgaria“ по National Geographic, който стартира половин час по-късно - в 21:30 ч. до 22 ч. Тази година локалната продукция на "Агитпроп" е посветена на Пловдив, който за първи път бе избран за културна столица на Стария континент.

Проектът в 6 епизода следва рамката на градска експедиция из един пълен с археологически, архитектурни, културни, съвременни и позабравени изненади град. Приключенският дух на Драго Симеонов го отвежда в красивите обятия на Пловдив, който през цялата година предлага незабравими изживявания на хиляди посетители от цял свят. Културата ще следва Драго през цялото му пътешествие из пъстрия град. Всеки епизод разглежда различна тема. Водещият, с помощта на експерти и местни жители, ще ни преведе през значими места и ще ни върне назад във времето. Ще ни отведе до емблематичната за Пловдив река Марица, ще разгледа познати и не толкова познати факти за историята на града, ще разбере повече за богата култура и бит, които са се събрали в красивия град под тепетата и ще се потопи в античния му чар и модерно усещане.


ИЗБРАНО