Пазарни обзори в предаването ”Insider” (”Инсайдър”)

28 май 2019 | 14:27 Дачев
Предаването ще се излъчва всяка неделя от 20:00 часа с водещ Бисер Варчев
 
Какво движи капиталовите пазари, какво следят, как мислят и как действат трейдърите – това е във фокуса на новото предаване Insider (в превод - "вътрешен човек"), което започва от 2 юни 2019 г. по Bloomberg TV Bulgaria
Всяка неделя вечер Бисер Варчев ще анализира и коментира с интересни събeседници най-горещите борсови теми: ключови сделки,  изненадващи движения и фактори, които ще оказват влияние върху решенията на инвеститорите. 
 
Водещият казва:
„Insider е предаване за трейдъри, направено от трейдъри (trader - човек или фирма, търгуващ с финансови инструменти като акции, облигации, деривати, взаимни фондове и др.). 
В него телевизията ще представи борсовия свят с поглед отвътре и ще покажем какво движи пазарите директно от сърцето на финансовия свят -  Лондон и Ню Йорк. Горещите теми на деня ще бъдат пречупени през мисленето на про-трейдърите, формиращи тенденциите на световните фондови и борсови пазари, с коментари от мен и моите гости - инсайдърите на финансовия свят“.
 
* * * * * * *
 
Бисер Варчев е професионален финансов трейдър, инвеститор и фонд мениджър. Има богат опит в корпоративната сфера, основател и президент на редица финансови компании - сред най-успешните финансови трейдъри у нас. Той е и активен лектор в България и Великобритания; в води професионални курсове и уебинари по трейдърство, където споделя безценния опит, който е натрупал на финансовите и капиталови пазари.


ИЗБРАНО