Crime + Investigation: Затворнически тайни през юни

27 май 2019 | 11:03 Дачев
Затворнически тайни, объркани взаимоотношения и психология на убийците по "Crime + Investigation" през идния месец
 
Нова ексклузивна поредица: "Какво направи убиецът после" - от 17 юни, всеки понеделник, 23.00 ч.
 
Това е втората част на хитовия сериал. Представен от звездата от „Живот на Марс“ и „Да изживееш мечтата“ Филип Гленистър и подкрепен от свидетелства на криминални детективи, адвокати на защитата и експерти – криминолози и психолози, „Какво направи убиецът после“ отбелязва крачка напред в представянето на реални престъпления. 
 
Сериалът се фокусира върху поведението на убийците непосредствено след извършване на убийството, за да разкрие психологическата им нагласа. Всеки епизод започва с едно убийство и продължава с търсене на мотивите на убиеца, не като обръща внимание на случилото се преди убийството, а като изследва поведението на убиеца след ужасяващото събитие. 
 
Продукцията показва желанието на убийците да нормализират живота си, да се дезинтересират от извършеното или в някои случаи – да се наслаждават на престъплението си… Излиза наяве това, което тези действия говорят за съзнанието и психологическата нагласа на убийците. Втората част на този увлекателен сериал разглежда случаите на Питър Фазоли, Норма Бел, Кейт Праут и Сайън Робъртс.
 
"60 дни в затвора" - от 14 юни, всеки петък, 22.00 ч. 
 
Действието в новия сезон се развива във вътрешността на югозападната пустинна част на Аризона. Затворът на област Пайнъл е третият най-страшен затвор в Америка – от 2015 година досега там са починали петима затворници, а един затворнически надзирател е бил брутално намушкан от затворници 21 пъти. Но сега в града е дошъл нов шериф - шериф Марк Ламб, вярващ мормон с каубойска шапка и десетгодишен опит в областта на правоприлагането. Той е решен да реформира този затвор и вярва, че осъществяването на тази програма ще му донесе резултатите, към които се стреми. 
 
За да постигне целта си, шериф Ламб е събрал екип от способни мъже и жени, които да му помогнат да анализира затворниците и цялата затворническа система. Джасмин, Абнър, Дейвид, Марк, Вивиан, Стив и Брук ще бъдат очите и ушите на шерифа в затвора. Докато се намират между неговите стени, участниците ще насочат вниманието си към информацията за наркотици, банди и затворнически операции, като за целта ще разполагат с 60 дни, ако не се справят и по-бързо.
 
"Комплицирани взаимоотношения" - от 5 юни, всяка сряда в 22.00 и 23.00 ч.
 
Този юни Crime+Investigation се потапя дълбоко в сферата на обърканите човешки взаимоотношения със специалната програмна селекция  „Комплицирани взаимоотношения“ - всяка сряда очаквайте последователни епизоди на „Лудото ми бивше гадже“ от 22:00 часа и на „Чудовището в семейството ми“ от 23.00 ч.
 
„Лудото ми бивше гадже“ разказва невероятните, но истински истории на взаимоотношения, които се объркват сериозно, когато поведението на единия партньор преминава от романтика в ексцесия, а след това стига и до екстремно поведение. Всеки епизод проследява историите на хора, които търсят любовта, но свършват в отчаяно търсене на спасение…


ИЗБРАНО