15 часа ефирен маратон с ”Изборът: NOVA Европа” в неделя

22 май 2019 | 11:05 Дачев
Какво да очакват зрителите в деня на изборите за Европейски парламент - с живи включвания от цяла България, Брюксел, Париж, Лондон и Халкидики
 
Колко дълъг е пътят до Брюксел? На 26 май 2019 г. репортерите на NOVA ще предават на живо в продължение на 15 часа. "Новините NOVA" ще проследят изборния ден от отварянето на изборните секции до затварянето им.
 
Най-любопитното от началото на неделната изборна сутрин ще даде блокът „Събуди се и гласувай“ в 7 ч. с водещ Мира Иванова. Екипите на телевизията ще тръгнат по следите на търговците на гласове, ще проследят машинното гласуване и ще проверят всеки зрителски сигнал в деня на вота.
 
За разпределението на силите в бъдещия Европарламент предстоят прогнози в предаването „Плюс - Минус за Европа“ с Кузман Илиев и Владимир Сиркаров (16.30 ч.).
 
Два часа преди края на гласуването започва специалното изборно студио „Изборът: NOVA Европа“ с водещи Аделина Радева, Виктор Николаев и Николай Дойнов.
 
Изходът от битката за евровота от електоралния ни център разкриват две от големите социологически агенции „Gallup International“ и „Trend“.  NOVA ще предава на живо първите коментари от политическите централи, а утвърдени социолози и политолози ще коментират как европейските избори ще се отразят на разпределението на силите на политическата сцена у нас.


ИЗБРАНО