Двоен епизод за финала на ”Господин Х и морето” утре

16 май 2019 | 10:59 Дачев
Хамелеона се превръща в беглец след предателство...
На 17 май криминалната комедия „Господин Х и морето“ ще отбележи с двоен двучасов епизод (серии 11 и 12) финала на сезона. Със своите 12 епизода, игралната поредица се наложи като развлекателна комедия, която отваря темите за поколенията, връзките между хората, „заемането“ на чужда самоличност, малките и големите лъжи в живота и абсурдните последствия, до които води всичко това.
 
За голяма част от актьорите сериалът е дебют на малкия екран и предизвикателство да влязат в жанра комедия - често пъти голяма стъпка и за доказали се артисти.
Дебют направи и кучето Фарел, което - освен любимец на продукцията - се превърна и във фаворит на зрителите с ролята на Пешо (кучето, което винаги е близо до героя на Калин Врачански).
 
В двойния финален тв филм ще видим как ще се справи Хамелеона, когато разбере, че Пешо не се е загубил, а е отвлечен. С какво ще отвърне чаровният измамник и няма ли играта да загрубее? Една от майките няма да се сдържи и ще предаде г-н Христов на Лилавия. Дали на Хамелеона ще му се наложи да бяга и да се крие или ще намери начин да се справи с наемния убиец?
 
Накрая, картината ще бъде продадена, но какво ще направи Симо с парите... Всичко това и още много във финала на „Господин Х и морето“ този петък от 20:00 часа по NOVA.


ИЗБРАНО