Кастинги за „България търси талант“-VI от 6 май 2019

18 април 2019 | 13:24 Дачев
bTV се впуска в търсене на невиждани умения - предварителните кастинги за  шоуто за таланти започват от 6 май, понеделник, в София
 
Най-успешното шоу за таланти в света "Got Talent" се впуска в търсене на своята нова звезда у нас. Създаден през 2006 г. от Саймън Кауъл, форматът днес се излъчва в над 60 държави по света, а през 2014 г. влезе в книгата на Гинес в своя жанр.
 
От 6 май започват предварителните кастинги за новия сезон на „България търси талант“, което ще се излъчи тази есен след повече от тригодишна пауза. Шоуто се реализира от продуцентския екип на телевизията, който стои зад успеха и на емблематичните формати „Гласът на България“ и "MasterChef България". По традиция, голямата награда в шоуто е 50 000 лева, която може да превърне победителя в шоуто в най-скъпо платения артист у нас само с три впечатляващи появи на сцената.

Записването за кастингите тръгна още през декември миналата година.
 
Всеки, който притежава уникален талант, независимо в коя артистична област, може да го демонстрира пред екипа на продукцията на 6, 7 и 18 май в София (Парк хотел „Москва"), на 9 май във Велико Търново (Интерхотел „Велико Търново") и Бургас (хотел „Аква") и на 11 май във Варна (хотел „Аква") и Пловдив (Дом на културата „Борис Христов").
Прослушванията започват в 9:00 часа.
 
На сцената на „България търси талант“ ще намерят място надарени кандидати не само от България, но и от чужбина, без ограничения във възрастта. Те могат да бъдат комици, актьори, танцьори, музиканти, фокусници, акробати, вентролози, дресьори, жонгльори, имитатори, кукловоди, циркови артисти и хора с всякакви други таланти с впечатляващи умения, които не могат да се видят в други формати. 
 
За най-запалените фенове на шоуто, което вдъхновява публиката като издига таланта в култ, се предвижда и ексклузивно съдържание за всички платформи на bTV Media Group. 
 
Новият сезон 6 обещава да бъде по-впечатляващ от всякога и да забавлява едновременно участници и зрители със своята позитивна енергия.


ИЗБРАНО