Премиера на „Новобранецът“ с Нейтън Филиън по AXN, 15 април

1 април 2019 | 11:53 Дачев
48-годишният канадски актьор Нейтън Филиън, номиниран за "Еми" още като дете и известен у нас най-вече с ролята си на Рик Касъл в спечелилата редица награди телевизионна поредица "Касъл" (2009-2016), влиза в ролята на Джон Нолан – жител на малко градче, претърпял инцидент променил живота му, който решава да послуша инстинктите си и да стане полицай в Лос Анджелис. 
 
Като най-възрастен новобранец в частта си, той среща сериозно недоверие сред някои от висшестоящите, които не намират в избора му нищо друго, освен криза на средната възраст. Предизвикателствата никак не са малко: ако не успее да се сработи с по-младите си колеги, рискува да не успее да се справи и с по-младите престъпници, но пък от друга страна, в случай, че житейският опит, заедно с решителността и чувството му за хумор влязат в употреба, той тутакси би увенчал с успех тази нова глава от живота си.
 
Премиерата на „Новобранецът“ ("The Rookie") е на 15 април 2019 г., понеделник от 21:00 по AXN. Първият сезон на американската поредица в жанра криминална драма предвижда 20 епизода х43 минути.


ИЗБРАНО