„Смелите“ от 1 април по bTV Action

26 март 2019 | 12:45 Дачев
Борба с терористични актове, отвличания и изнудване - ще успеят ли тайни агенти под прикритие да запазят световния баланс
 
Вълнуващо пътешествие в сложния свят на американските елитни военни под прикритие в най-опасните точки по света – в премиерния за България сериал „Смелите“ (The Brave) по bTV Action от 1 април в 20 часа. 
Всеки делник зрителите ще могат да надникнат в секретния свят на два екипа от професионалисти, които ежедневно се опитват да поддържат баланса между доброто и злото в цял свят. 
 
Сюжетът е посветен на мъжете и жените, които се борят за сигурност в целия свят. В ролята на заместник-директор на Агенцията за военно разузнаване (D.I.A.) Патриша Кембъл влиза Ан Хейш. Патриша ръководи екип анализатори във Вашингтон, който разполага с най-модерна технология за наблюдение. Успоредно с това, Адам Далтън (Майк Вогъл) и самоотверженият му взвод за специални операции, за който свободата е издигната в култ, спасяват живота на невинни хора и осъществяват мисии в едни от най-рисковите места.
 
Сценарист и изпълнителен продуцент на поредицата е Дийн Джоргарис, в чиято филмография са кинохитове като "Лара Крофт Tomb Raider: Люлката на живота", "Заплащането", "Манджурският кандидат", "Тристан и Изолда". В главните роли в „Смелите“ са освен номинираната за "Еми" Ан Хейш, Майк Вогъл (сериала "Пан Ам"), Тейт Елингтън, Демитриъс Грос (познат от "Rampage: Унищожителите", "Бандата от Комптън", "Ако Бийл стрийт можеше да говори"), Наташа Каран (участва във "Вътрешна сигурност"), Ноа Милс, София Пърнас и др.
 
В пилотния епизод на 1 април, специалният екип на капитан Адам Далтън се заемат с отвличането на американска лекарка. Каква е причината за отвличането и има ли връзка с тероризма – ще стане ясно в понеделник вечер. 


ИЗБРАНО