„Невероятният свят на Гъмбол“ сез.6 по Cartoon Network

26 март 2019 | 10:32 Дачев
Ето какво могат да гледат малките зрители през април 2019 г. по Cartoon Network:
 
Невероятният свят на Гъмбол("The Amazing World of Gumball") – сезон 6
От 1 април – всеки делник от 18.45 ч.
 
Поредицата следва приключенията на Гъмбол - 12-годишен син котарак. С помощта на най-добрия си приятел Дарвин, той попада в най-различни забавни ситуации. Негова роднина е бившата му златна рибка, на която й порастват крака и се присъединява към семейството...
 
Друг верен спътник в игрите им е сестрата на Гъмбол - Анаис, 4-годишно зайче с повишена интелигентност. Към тях се присъединяват и техният баща Ричард и майка им Никол, които винаги са насреща, за да дадат подкрепа на малките.
 
В един от епизодите Дарвин получава наказание в училище, заедно с Джулиус Опенхаймер младши, след като се опитва да поправи вандализъм, извършен от Джулиус. Дарвин дори става част от неговата банда, но Джулиус много бързо започва да съжалява, защото всичко, което Дарвин върши, се обърква. 
 
Реактивните момичета("The Powerpuff Girls") – сезон 3
От 15 април – всеки делник от 13.55 ч.
 
В тази нова продукция на класическата поредица, момичетата се завръщат, за да защитят Таунсвил от злодеи, които искат да превземат града. Сестрите Бълбук, Бръшлян и Белушка трябва да се справят еднакво добре с домашните си и със супергеройските си дейности, свързани с непрестанните набези на различни злодеи и чудовища.
 
В един от епизодите, когато нов тайнствен на вкус сладолед завладява Таунсвил, момичетата започват да подозират, че има нещо нередно. Това, което откриват, се оказва доста интересно!
 
Нинджаго: Майсторите на Спинджицу“ – сезон 10
От 6 април  – всеки уикенд от 08.00 ч.
 
Преди много дълго, Нинджаго е създаден от първия учител по Спинджицу, който използвал четирите елементни оръжия на Спинджицу, за да го направи. Те са толкова мощни, че никой не може да се справи със силата им едновременно. Когато починал, двамата му сина се заклели да ги пазят, но най-старият - Лорд Гармадон - бил погълнат от тъмнината и искал да притежава всички тях. Избухнала битка между братята и Лорд Гармадон бил поразен и прогонен в подземния свят. 
 
Уикенд с Гъмбол
От 27 април  (събота) – всеки уикенд от 11.40 ч.
 
Каналът влиза във Великденско настроение с Гъмбол маратон.


ИЗБРАНО