Сезон 3 на ”Полдарк” от 8 април, Epic Drama

25 март 2019 | 14:27 Дачев
Ейдън Търнър и Елинор Томлинсън се завръщат като Рос Полдарк и Демалца в адаптацията по сагата на Уинстън Греъм, която се развива в Корнуол от 18-ти век. 
 
Премиерата на сезон 3 е в понеделник, 8 април, от 22:00 часа по Epic Drama.
 
Годината е 1794-а и Рос трябва да се справи с ново семейство, нови любови и нови битки, в момент в който сянката на Френската революция пада върху живота в Корнуол. Към актьорския състав в този сезон се присъединявам трима много талантливи млади актьори – Хари Ричардсън и Том Йорк, които играят братята на Демелца, Дрейк и Сам, както и Елиз Шапел като Морвена, братовчедка на Елизабет. 
 
Морвена се озовава в служба на Джордж Уорлеган, в помощ на сестра си и овдовялата си майка. Тя скоро открива, обаче, че в живота има неща, по-важни от чувството за дълг или принадлежност. Братът на Демелца, Сам (Том Йорк) влиза в света на сестра си, решен да следва пътя на баща им, като разпространява методистката вяра. Как обаче да спасява непознати, когато собственият му брат е въвлечен в изкушение?
Дрейк (Хари Ричардсън) е добросърдечен и свободолюбив и споделя много от качествата на сестра си Демелца. Той търси собственото си място в света и не се примирява с ограниченията на живота, особено ще се отнася до романтичните увлечения.
 
В сезон 3 отново ще видим Хейда Рид като Елизабет, Джак Фартинг като Джордж Уорлеган, Руби Бентал като Верити, Габриела Уайлд като Каролин Пенвенън и Люк Харис като Д-р Дуайт Енис, Джон Нетълс като Рей Пенвенън, Бийти Едни като Пруди и Каролин Блакистън като леля Агата.  
 
Сценаристът и изпълнителен продуцент, Деби Хорсфийлд казва: 
‘Развълнувани сме, че започваме сезон 3 с фонтастичнин нови герои и ново ниво на конфликт, вражди, страсти и драма. Рос е по-стар, но не задължително по-мъдър, а безрасъдството му понякога струва скъпо, на него и на близките му. Очаква ни адреналинно спускане, от по-високо от всякога.’
 
„Полдарк“ е адаптация на Деби Хорсфийлд, продуцирана от Рупеш Парек и Майкъл Рей, режисирана от Джош Агню и Стивън Улфенден. 
 
* * * * * * *
 
Уинстън Греъм написва дванадесет книги „Полдарк“, като започва с тази за Рос Полдарк през 1945 г. и завършва с тази за Бела Полдарк през 2002 г. Действието в тези международни бестселъри се развива в Корнуол, където Греъм прекарва по-голямата част от живота си.


ИЗБРАНО