„Долината на успеха“ - нова рубрика в ”120 минути” по bTV

22 март 2019 | 12:53 Дачев
Журналистката Гена Трайкова, която е също така продуцент и главен редактор на "bTV Новините", разказва истории на успеха на българи - у нас и зад граница
 
История за преодоляването на всички препятствия с неугасваща вяра в успеха на собствените идеи и умения - това ще видят зрителите на „120 минути“ в неделя, 24 март 2019 г. след 17 ч. Тази история поставя началото на нова вдъхновяваща поредица „Долината на успеха“, която ще се излъчва в обзорното актуално предаване. Неин автор е Гена Трайкова. 
 
В рубриката ще се срещаме с българи, успели и признати в своята сфера на дейност у нас и по света. Преодоляването на трудностите и несекващият оптимизъм до голяма степен обобщават житейските истории на героите в поредицата. 
 
* * * * * * *
 
В първото издание на рубриката тази неделя, Гена Трайкова ще представи история, която разказва за риска като възможност, за дългия път от тютюневата нива у нас до Силициевата долина и за сбъдването на американската мечта по български.

Една млада, упорита и амбициозна българка въпреки трудностите извоюва изключителни успехи зад граница и продължава да поддържа жива връзката с родината.
 
* * * * * * *
 
Още в „120 минути“ на 24 март:
 
Ще се запознаем със сценаристите и режисьори на документалния филм „Дворците на народа“ - Борис Мисирков и Георги Богданов. Пред Светослав Иванов двамата автори ще разкажат за пътешествието си из кулоарите на Двореца на федерацията в Белград, Московския държавен университет,  Двореца на републиката в Берлин, Народния дворец на културата в София и Двореца на народа в Букурещ, в търсене на скритите им тайни.
 
Ще говори и Крейг Оливър - директорът на комуникациите на бившия премиер Дейвид Камерън, който инициира Брексит: за грешките, допуснати при референдума.
 
За демографските проблеми в страната и инициативата на ДНК „Направи го сега“ думата ще имат очакващата най-щастливото събитие в живота си Петя Дикова и доц. Георги Бърдаров.
 
В „Главната роля“ тази неделя е певицата, която за трета поредна година е треньор в риалити формата „Гласът на България“ - Камелия


ИЗБРАНО