Ново предаване по Bloomberg: „ИмоТиТе“ от 31 март

22 март 2019 | 10:39 Дачев
Всяка неделя вечер (21 ч.) по Bloomberg TV Bulgaria - нови проекти, големи сделки и тенденции в строителството, архитектурата и пазара на недвижими имоти
 
Водещ на „ИмоТиТе“ ще бъде Христо Николов.
 
Предаването ще е запазено място за най-важните новини от сектора: законодателни промени, нови проекти, статистика и пазарни анализи, кредитиране, цени и наеми. 
 
* * * * * * *
 
В рубриката „Нови проекти“, зрителите ще имат възможност първи да видят как ще изглеждат новите жилищни, бизнес и хотелски сгради. Там ще се представят с 3D видеа и визуализации значимите обекти, които предстои да бъдат реализирани или са в начален етап на строителство. Паралелно с това предаването ще обхване и новите логистични и индустриални проекти в страната и региона.
 
Водещият:
„В България има сериозна липса на достоверна и задълбочена информация за сектора на недвижимите имоти, включително на професионални анализи и коментари. „ИмоТиТе“ ще се опита да запълни тази ниша и да съдейства за популяризиране на добрите практики при реализацията на нови сгради, които имат отношение към подобряването на градската среда“.
 
Христо Николов е познат като лице на сутрешния блок на Bloomberg TV Bulgaria – „Бизнес старт“. Той е доказан икономически журналист със солиден опит в редица онлайн и печатни медии. През годините е отразявал законодателните промени в областите бизнес, икономика и финанси, регионално развитие, транспорт. 
 
Носител е на най-високата журналистическа награда в България - „Черноризец Храбър“ (заедно с Мирела Веселинова).
 
ИмоТиТе“ тръгват на 31 март 2019 г., всяка неделя от 21 часа по Bloomberg TV Bulgaria.


ИЗБРАНО