Деян Донков води „Като на кино“ тази събота

12 март 2019 | 17:13 Дачев
Известният актьор представя архивни кадри на Димитър Маринов от 90-те години в Америка
 
Един от най- популярните български актьори през последното десетилетие - Деян Донков е водещ на “Като на кино” тази събота, 16 март 2019 г. в 12:30 часа по bTV Cinema. Една от звездите на Народния театър “Иван Вазов“ представя най-новия си филм “Обичам те, Бойдин” и разказва за последните си роли. 
 
Гост-водещият ще сподели и кои са филмите, които са го накарали да се посвети на актьорската професия.
 
Донков ще покаже неизлъчвани кадри с нашумелия български актьор Димитър Маринов, който участва в “Зелената книга”. Кадрите заснема актьорът Васил Стойчев, който среща Димитър през 1997 г. в Сан Диего в първите години на неговия живот отвъд океана.
 
Единственото предаване за кино в национален ефир ще представи и официалната телевизионна премиера на трейлъра за предстоящия биографичен филм, посветен на Елтън Джон - "Рокетмен".
 
Екипът на bTV Cinema ще отведе зрителите и зад кулисите на екранизацията, базирана на истинската история на влезлия в прав път гангстер Рики - “Семейни кютеци” на Стивън Мърчант с участието на Дуейн Джонсън, Лина Хийди и Винс Вон. А в новата рубрика „Саундтрак“ ще бъде представена филмовата музика на лентата „Mamma Mia! Отново заедно“ - When I Kissed the Teacher.
 
От последните киноновини в 60-те минути на предаването са обещани още: 
- Как режисьорът Куентин Тарантино събира в нов филм Брад Пит и Леонардо ДиКаприо;
- Защо Глен Клоус атакува отново “Оскар” и 
- Еслузивна среща с драматурга Антъни Хороуиц, обвинен в сексуален тормоз в Холивуд.


ИЗБРАНО